-20%

Hand gemaakte engelenhanger met feng shui kristal

Vorige Artikel 4 van 4
€ 24,99 € 19,99 (inclusief 6% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Wil jij ook mooie energie in je ruimte brengen?

Dit kleurige engeltje met feng shui kristalletje komt graag voor je raam hangen en regenbooglichtjes in je ruimte toveren, wanneer het licht op haar valt. Ze bevat fluoriet en een feng shui kristalletje. 

Feng Shui Engelen

Engelen zijn Goddelijke wezens van Licht. Zij staan dicht bij de Bron en vormen een brug tussen de spirituele Bron en onszelf. Van oudsher worden ze dan ook Boodschappers van God genoemd. Er wordt wel gezegd dat engelen de gebeden van de mensen naar de Scheppende Kracht van dit Universum brengen. Feng Shui Engelen brengen positieve energie in de ruimte.

Feng Shui 

De Feng Shui werkt vanuit het principe dat alles wat ons omgeeft uit energie (Chi) bestaat. Met behulp van Feng Shui kan deze chi weer aan het stromen worden gebracht. Door goede Feng Shui kunnen we onze leefomgeving van betere energie voorzien. De energie moet op een zachte, vloeiende manier bewegen. Dit wordt tot stand gebracht door Feng Shui toepassingen. De Feng Shui Kristal is een dergelijke toepassing.

Feng Shui Kristallen 

Wanneer een geslepen kristal voor het raam wordt gehangen, ontstaan prachtige regenbogen in de ruimte wanneer de zon er doorheen schijnt. Dit activeert de stroom van de energie en kan helend werken.

Om de helende kracht van engelen te combineren met de helende krachten vanuit de Feng Shui, heb ik beiden gecombineerd in Feng Shui Engelen Hanger.

Hoe deze hangers te gebruiken 

Wanneer je deze engelen voor het raam hangt, kunnen de regenboogkristallen het licht vangen en regenboogjes in de ruimte toveren.

De engelen zelf zijn ingespoten met de aura spray Aartsengel Michael van Crystal Angel Essences voor bescherming. Ze zijn opgeladen met Angelic Reiki en verhogen zo de energie in de ruimte.

Deze feng shui engel is inclusief kristallen 23 cm lang 

Gastenboek

  • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
  • 15-01-2018 - Hallo Cathelijne,

    Kun jij mij vertellen welke pendel voor mij 't...  lees meer
  • 27-12-2017 - Hoe weet ik wat voor essentie er bij mij past...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2015 - 2018 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel