-26%

Blauwe en lila draak met bergkristal

Vorige Artikel 2 van 2
€ 134,50 € 99,00 (inclusief 9% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Deze draak brengt je in contact met de liefdevolle en krachtige drakengidsen vanuit de vijfde en hogere dimensies. De draak bewaakt een prachtige bergkristal. De draak is zelf 16,5 cm hoog. Ze brengt diepe inzichten, innerlijke waarheid, zachtheid in het uiten daarvan en waarheid van de ziel. 

Zoals geldt voor werk met alle natuurwezens en mystieke wezens, kunnen ook beeltenissen van de draken je openen voor hun energie en op die manier als het ware de sleutel zijn in het slot dat de poort naar hen opent. Dit beeld helpt je daarbij. Veel mensen die drakenbeelden van mij ontvangen, maak daarna contact met hun eigen drakengids. Soms vliegt er een nieuwe drakengids met het beeld mee om het bestaande team te versterken. 

Bergkristal

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

 

Draken herinneren

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de energie van de draken. Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Feitelijk dragen ze zowel de energie van de elementwezens als de engelen in zich. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling.

De draken roepen hen die er klaar voor zijn op om met hen te werken. Wanneer dit beeld jou roept, dan is het voor jou tijd met de energie van de draken te gaan werken. 

De draken spreken

Bij het vervaardigen van het Drakenorakel, gaven de draken me een mooie boodschap mee, die ik graag hier herhaal.

“Wij zijn de Draken, wezens uit de hogere dimensies die ooit leefden en ademden op deze prachtige aarde. Hoewel Moeder Aarde nooit het primaire thuis van onze Ziel was, verbleven wij op haar en werkten we nauw met haar samen.
We beschermden haar schatten en bliezen de leylijnen leven en kracht in. We wendden de kracht en magie van de elementen aan. We werk- ten hard om de aarde en al haar wezens veilig en krachtig te houden. Onze kracht werd nagejaagd en misbruikt. Deze kracht werd verkeerd begrepen en gevreesd. Daarom verlieten we deze prachtige planeet
lang geleden in onze fysieke vorm. Niettemin zijn velen van ons nog steeds verbonden met de aarde vanuit de hogere dimensies en assis- teren we de planeet en haar ontwakende wezens tijdens de reis naar heling en kracht (empowerment).

Voor diegenen onder jullie die zich begeven op een pad naar grotere liefde, vrede en verlichting, zijn wij hier om jullie te helpen en te be- schermen. Maar wees gewaarschuwd, we komen alleen naar hen met een open hart en zuivere intenties.” 

Je leest meer over het werken met drakengidsen in 'Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens'.

17 cm hoog

Deze draak is afgeprijsd omdat de glazuur hier en daar wat is uitgelopen. Door deze aan te schaffen, accepteer je deze kleine imperfectie. 

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Hallo Catharijne, kun je me laten weten of de...  lees meer
  • 17-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    Wat ben je toch een mooi en bijzonder mens...  lees meer
  • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Waterdraakje € 13,99 € 12,99
© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel