Gelukssteen Pegasus Aventurijn

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 5,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Deze knuffelsteen van Aventurijn is gegraveerd met een pegasus. Het gevleugelde paard brengt hemel en aarde in zich samen en helpt ons hetzelfde te doen. Het helpt je met je voeten stevig op de aarde jouw zieledromen vorm te geven en je vleugels uit te slaan.

 

Aventurijn

Deze steen zorgt voor voorspoed en heeft een sterke band met het devische rijk. Als je de steen draagt, dan absorbeert hij elektromagnetische vervuiling. Bij de mobiele telefoon gedragen beschermt hij tegen de straling ervan.

Hij versterkt leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid en bevordert mededogen en inlevingsvermogen en moedigt volharding aan. Hij neemt je mee naar het verleden om oorzaken van ongemakken te zoeken. De steen helpt bij stotteren en ernstige neuroses door inzicht in de onderliggende oorzaken te bieden. Hij stimuleert de waarneming en ziet alternatieven en mogelijkheden, vooral die anderen je laten zien. De steen verbindt het intellect met de emotie. Aventurijn kalmeert woede en irritatie en helpt je emotioneel te herstellen. De steen leert je te leven vanuit je eigen hart. De steen geeft een gevoel van welzijn, brengt yin en yang in evenwicht en beschermt het hartchakra. Aventurijn is goed voor het hart, de thymus, het bindweefsel en het zenuwstelsel. Het normaliseert de bloeddruk, stimuleert de stofwisseling, verlaagd het cholesterolgehalte en voorkomt aderverkalking en hartaanvallen. Het helpt bij ontstekingen, huiduitslag en huidallergieën, verlicht migraineaanvallen en verzacht de ogen. Ook de bijnieren, longen, neusbijholten, spierstelsel en urogenitale systeem hebben baat bij aventurijn. Als elixer verlicht het huidproblemen.

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel