Gelukssteen Engel Jaspis Rood

Artikel 1 van 1
€ 5,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze knuffelsteen van jaspis is gegraveerd met een engel. We hebben allemaal een beschermengel. Dit steentje helpt je eraan herinneren dat je beschermd bent en altijd de hulp van de engelen kunt inroepen.

Jaspis

Jaspis is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven.

Jaspis bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Jaspis biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden.

Jaspis is goed bij Electro smog, straling, langdurige ziekte, spijsvertering en geslachtsorganen. De steen kent vele kleurschakeringen. Het meest bekend zijn de rode en de gele. De rode werkt aardend en geeft daadkracht, goed voor het basis chakra, de gele geeft vreugde, ontgift en werkt erg goed op de zonnevlecht.

Alles stenen worden bij aankomst bij Angels & Co energetisch gereinigd en opgeladen om hun hoogste energie en blauwdruk te ontsluiten. 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel