Piramide van polychroom jaspis

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 57,95 (inclusief 21% btw)

Deze prachtige piramide (0,22 kg) is gemaakt van polychroom jaspis

Polychroom Jaspis

Polychroom Jaspis zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest waardoor je meer levensvreugde gaat uitstralen. Hij helpt je de waarheid te spreken, maakt je minder egoïstisch en verhoogt verdraagzaamheid

Polychroom Jaspis helpt je beter te aarden waardoor je je spiritueel kunt verdiepen en de oorzaken van zielsblokkades en verkrampingen zullen je duidelijk worden. Hij helpt je de juiste keuzes te maken, sterkt de geest en verdrijft negatieve gedachten. Dit is een voedende steen die steun biedt in tijden van stress en die alle aspecten van het leven verenigt. Polychroomjaspis bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Hij biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, reinigt de chakra’s en de aura en versterkt het immuunsysteem. Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken. Goed bij elektrosmog, straling, langdurige ziekte, geslachtsorganen en de spijsvertering. Hij helpt bij maagpijn, gal-, lever- en nierproblemen. Polychroom Jaspis werkt beschermend in de eerste drie maanden van de zwangerschap, helpt bij misselijkheid en geeft verlichting bij de bevalling. Goed bij blaasontsteking, epilepsie, galstenen, anorexia nervosa, boulimia en bij prostaatklachten.

 

De spirituele kracht van de piramide

Piramiden zijn vooral bekend door de bouwwerken uit vele oude beschavingen, zoals die van Egypte, China, Mesopotamië, Centraal Amerika, Nubië, Griekenland en Tenerife. Naast het gebruik als graftombe, bracht de vorm van de piramide vooral de verbinding met (kosmische) frequenties en energie . 

In de New Age beweging worden piramiden vaak gebruikt om in te mediteren, om zo gebruik te kunnen maken van de spirituele energie van de piramide. De piramide van Cheops wordt veelal beschouwd als de perfecte piramide. De piramiden die men gebruikt voor meditatie zijn dan ook vaak een exact schaalmodel van de piramide van Cheops. Piramiden zijn bijzondere structuren, als je de voorkant bekijkt dan zien ze eruit als een driehoek, vanonder gezien een vierkant, van schuin opzij zie je 4 punten en blijft het vijfde punt steeds verborgen.
Energetisch trekt de basis van een piramide energie aan uit z’n omgeving en laat deze via de punt weer vrij in de ruimte. Binnen in de piramide is een zee van rust, veiligheid en genezing.

Wie mijn boeken heeft gelezen, die weet dat ik in meditaties graag naar een piramide in de vijfde dimensie reis voor mijn helende werk, spirituele beoefening en Lichtwerk (naar het werk van Ronna Herman en Aartsengel Michael).

Een piramide van edelsteen kan ons helpen afstemmen op de spirituele kracht van piramides en helpen bij meditaties contact te leggen met onze ziel en deze werkelijk op aarde neer te zetten. 

 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel