Amethistpunt uit Madagaskar I

Artikelnummer: AM1
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 31,55 (inclusief btw)

Deze Amethist uit madagaskar heeft een prachtige kwaliteit. Hij zit vol sprankels en regenboogjes. 

Amethist

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met het derde oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf, hierdoor ook heel geschikt voor meditatie. Hij kalmeert je gedachten geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting doordat hij je helpt met het opbouwen van een energieschild, een veld van spiritueel licht rond het lichaam. Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Amethist samen met Sugiliet helpen je om slechte gewoonten of verslavingen te doorbreken. Een groot stuk of een geode in huis of in je praktijk geeft je het gevoel dat je bent omgeven en beschermd door een bel van licht. Het is een steen die voor iedereen fijn is, ongeacht of je in spiritualiteit geloofd of niet. In de kamer van een zieke helpt Amethist de energie zuiver houden. Spoel hem bij intens gebruik af en toe af onder stromend water.  De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en helpt bij slapeloosheid en is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, longen en huidproblemen.

105 gram en ongeveer 5,8 cm hoog

Activatie

Net als bij de amethist roos is het mogelijk deze amethist te laten activeren met de violette vlam. 

Optie: activatie met de Violette Vlam / Straal van Transformatie en Transmutatie

Een van de zeven heilige (Lemurische) vlammen is de violette straal van transformatie en transmutatie, gelinkt aan Saint Germain en Aartsengel Zadkiel. De violette straal is zowel magisch als alchemistisch. Het draagt de frequentie van transformatie, transmutatie, verandering, vergeving, bevrijding, alchemie. Het helpt je loskomen van beperkingen en in je kracht staan. 

Deze kristallen dragen deze energie al in zich en het afstemmen ervan, vergroot deze kracht, met name als het op jou wordt afgestemd. Door me bij deze optie te mailen wat jij in je leven wilt veranderen en transformeren, kan ik het kristal voor je programmeeren om je hier krachtig mee te helpen. Ze lenen zich er prachtig voor om geactiveerd/ geprogrammeerd te worden met deze Kosmische Vlam. Deze activatie is een optie bij het bestellen. Ik kijk er nu al naar uit dat voor mensen te mogen doen. 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik de violette vlam erin plaats, activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. 

Iedere activatie is uniek. Dit is dan ook de reden van de extra prijs voor de activatie van deze kristallen, die is specifiek voor de tijd en aandacht die er in deze bijzondere activatie gaat zitten. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd.

© 2015 - 2023 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel