-9%

Vlam Blauwe Calciet 4 (1337 gram)

Artikelnummer: BCV4
Artikel 2 van 6
€ 133,99 € 122,00 (inclusief btw)

Calciet blauw

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een ruimte verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. In het lichaam verwijdert het stagnerende energie. Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn.

Calciet blauw werkt sterk op je keelchakra en opent deze met liefdevolle kracht en zachtheid. Het bevordert van hieruit het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het brengt zachte healing op eventuele blokkades in het keelgebied. Hij helpt je met het uiten van gevoelens of het delen van ervaringen. Blauw calciet kalmeert en verzacht ook emoties die soms opgekropt zitten in dit keelchakra. Het heelt ook oude stukjes uit vorige levens, het kan karmische connecties bloot leggen en helen. Blauw calciet brengt ook helderheid in je gevoelens.

Blauw calciet bevordert de creativiteit en brengt een vredig gevoel in je innerlijke kind. Het kristal brengt acceptatie van je groeiprocessen, verlaagd de bloeddruk, kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los.

Optie: activatie met de blauwe vlam van Goddelijke Wil

Een van de zeven  heilige (Lemurische) vlammen is de Blauwe Straal van Goddelijke Wil. 

De Blauwe Vlam hoort bij de Eerste Kosmische Straal, die van de Goddelijke Wil. In de Lichtwerelden is hiervan een tempel te vinden in Banff: de Tempel van Vertrouwen. Daarnaast is er een in de Lemurische Lichtstad Telos. De Aartsengelen van deze Eerste Straal zijn Michaël en Faith. 

De belangrijkste eigenschappen van de Eerste Straal zijn almacht, bescherming, vertrouwen en de wil van God. Afstemmen op deze straal helpt je ook meer om je goddelijke blauwdruk te leven. 

Deze blauwe kwarts punten vlammen lenen zich er prachtig voor om geactiveerd/ geprogrammeerd te worden met deze Kosmische Vlam. Deze activatie is een optie bij het bestellen. Ik kijk er nu al naar uit dat voor mensen te mogen doen. 

 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik de roze vlam erin plaats, activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. 

Iedere activatie is uniek. Dit is dan ook de reden van de extra prijs voor de activatie van deze kristallen, die is specifiek voor de tijd en aandacht die er in deze bijzondere activatie gaat zitten. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel