-10%

Dreamcoat Lemurian Cluster 1

Artikelnummer: DLC1
Artikel 1 van 17
€ 135,55 € 122,00 (inclusief btw)

Deze kristallen zijn zeer recent gevonden in Brazilie. Ze bevatten een diepe mystieke kracht. Dit exemplaar is 363 gram

Dreamcoat Lemurian

Deze kristallen zijn Lemuriërs met "overjassen". Ze hebben om hun helder kristallen kern een tweede groeisel met een kleur die zware ijzer- en/of hematiet-insluitingen kan bevatten en vaak een bijna oranje/rood kleur heeft met een diepe amethist top. Ze kunnen druse hebben, die vaak een zware hematiet- of amethistkleur lijkt te hebben. 

Degenen die de mijn waar deze kristallen van afkomstig zijn hebben gedolven, hebben deze bijzondere naam doorgekregen, nadat ze in meditatie de kristallen zagen veranderen in een veelkleurige droomjas. Ze zagen het als de droomjas van 'Joseph and the Amazing Coloured Dreamcoat' .

Deze kristallen zijn als uien die allemaal lagen hebben die afgepeld kunnen worden. Deze kristallen zullen met je samenwerken om de lagen af ​​te pellen van alles wat energetisch je in de weg staat, en wachten geduldig om met je samen te werken. Ze bieden daarbij een voorwaartse beweging, in tegenstelling tot stagnatie. Ze helpen ons het werk te doen dat nodig is om meer en meer terug te keren tot eenheidsbewustzijn. Tot slot zullen ze je helpen bij de manifestatie.

Van het heldere kristal binnenin wordt gezegd dat dit een Lemurian is. Ze dragen dus de Lemursche energie en coderingen in zich en helpen je verbinden met de wijsheid van de Lemuriers en deze in te zetten bij heelwording op alle niveaus. 

Je zou dus kunnen zeggen dat het de Lemurische energie is 'in een nieuw jasje' en is dat niet net wat we nodig hebben voor de nieuwe Aarde?

 

Optie: Activatie met Zaad van Licht

Ik activeer als je daarvoor kiest dit kristal, speciaal afgestemd op jouw persoon. Daarbij mag ik er een holografische Lichtcode in plaatsen: een Zaadje van Licht.

Deze werkwijze heb ik ontvangen tijdens mijn reis door California in het najaar van 2017. De Lemurische Meester Adama, gaf me de volgende informatie over deze Zaden van Licht:

"Wanneer je vraagt van welke dimensie deze zaden komen, dan zeg ik opnieuw; vanuit de dertiende dimensie. Toch ving je niet voor niets in eerste instantie het getal acht op. Acht is het oneindigheidsteken en zoals je hebt gemerkt tijdens het werken met de Zaden van Licht is er een oneindig reservoir van zaden van Licht. Het is Scheppingslicht en met de juiste en zuivere intentie planten ze zich voort en vormen ze een ecologisch geheel, van kruisbestuiving en voortplanting van Licht. Ze kunnen zorgen voor exponentiele groei van licht, in de Lichtwerker, in de natuur en in het grid om de aarde. 

Afhankelijk van de Lichtwerker die met de Zaden van Licht gaan werken, diens intenties en het doel van het specifieke Lichtwerk alsook de plaats waar dit zal plaatsvinden, kunnen de Zaden van Licht in resonantie terug worden gebracht tot de achtste dimensie, echter niet lager dan dat. Kijk je verder in jullie vooralsnog lineaire tijd, dan is het mogelijk dat toekomstige Zaden van Licht een hogere trilling bevatten dan die van de dertiende dimensie, maar voor dit moment zou dat een te grote discrepantie vormen met de voedingsbodem waarin deze zaden mogen groeien.

Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan Goddelijke Geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de zaden van licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de aarde. Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de zaden staan ten diensten van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kan geven."

 

Gebruik van de geactiveerde kristallen

(Lemurische) kristallen die zijn geactiveerd met Zaden van Licht kun je gebruiken:

  • om mee te mediteren (bijvoorbeeld door ze in je hand te nemen tijdens meditatie)
  • om mee te helen (door je een perfecte geheelde staat voor te stellen, deze intentie in het Zaadje te sturen en deze vervolgens zijn werk te laten doen door de kristal op het lichaam te leggen (bijvoorbeeld op een pijnlijke plek)
  • bij lichtwerk
  • door deze in grids te leggen om zo een veld van energie te creeren
  • of door ze te dragen om je trilling te helpen verhogen

Je mag je laten leiden tot je eigen werkwijze. Zo lang je werkt vanuit zuivere intenties en de ziel. 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik het Zaadje van Licht plaats activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. Daarna plaats ik met behulp van Aartsengel Michael, Meester Adama en soms ook nog andere helpers uit het Licht een Zaadje van Licht.

Iedere activatie is uniek. Voor sommigen mag ik een glimp opvangen van een Lemurisch leven. Bij anderen komt er energie van de draken of eenhoorns mee en weer voor een ander komt het Zaad van Licht zonder tussenkomst direct uit de bron. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel