Roze maansteen Vlam (met roze vlam activatie) 2

Artikelnummer: RMV2
Artikel 6 van 6
€ 83,99 (inclusief btw)

Deze bijzondere vlammen zijn gemaakt van roze maansteen. Deze vlam is 904 gram en ongeveer 14,5 cm

Roze Maansteen

Roze maansteen is net als 'gewone' maansteen een versterker van de intuitie. Deze maansteen  is echter verbonden met de zachtroze galactische straal of vlam en brengt hiermee veel liefdevolle, vrouwelijke zachtheid naar je toe. Deze steen is verbonden met de vrouwelijke Godinnen zoals Isis, Maria en Quan Yin.


Roze Maansteen verbindt je met de Moederenergie en heelt hiermee ook oude karmische pijnstukken die hiermee verbonden zijn. Roze Maansteen heeft een liefdevolle milde energie die het hart ondersteunt en helpt te helen. Ze helpt je om de positieve, liefdevolle aanwezigheid van het Goddelijke in alle situaties te zien. De steen helpt je om de positieve ervaringen in je leven te waarderen. Dit kristal geeft rust aan angstige of zorgelijke mensen. De troostende energie van deze Maansteen werkt heel goed op het emotionele lichaam, ook heel goed voor intuïtieve of gevoelige kinderen. Roze Maansteen is sterk verbonden met de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen herinnert ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Roze Maansteen maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Deze steen wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Als hanger of in de zak gedragen leert het u uw paranormale vermogens te accepteren. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Roze Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit en stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend. Nuttige steen bij PMS, conceptie, zwangerschap, bevalling en borstvoeding. De steen ondersteunt vrouwen die zwanger zijn of willen worden.
 

Optie: activatie met de roze vlam van Kosmische, Goddelijke Liefde

Een van de zeven  heilige (Lemurische) vlammen is die van Roze Straal van Goddelijke Liefde. Deze draagt de transformerende en genezende invloed van de goddelijke liefde. Liefde is de lijm die alles samenhoudt in ons universum. Het transformeert, heelt en brengt harmonie en vrede. Werken met deze vlam, tilt je trilling op naar die van de universele liefde en helpt je om vanuit je hart (en dus Ziel te werken)

Je hart is het kompas van je Ziel, maar het is ook mogelijk alles te verheffen. Afstemmen op deze vlam helpt je bij het leven vanuit deze hogere kwaliteiten van het hart en de universele Liefde. 

Deze pink fire vlammen lenen zich er prachtig voor om geactiveerd/ geprogrammeerd te worden met deze Kosmische Vlam. Deze activatie is een optie bij het bestellen. Ik kijk er nu al naar uit dat voor mensen te mogen doen. 

 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik de roze vlam erin plaats, activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. 

Iedere activatie is uniek. Dit is dan ook de reden van de extra prijs voor de activatie van deze kristallen, die is specifiek voor de tijd en aandacht die er in deze bijzondere activatie gaat zitten. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel