Mystieke Gids Tekening

Artikel 2 van 3
€ 77,00 (inclusief btw)

Laat nu een speciaal op jou afgestemde mystieke gids tekening maken.

Een mystieke gidstekening brengt je in dieper contact met jouw gids. Wanneer ik voor je aan het werk ga, stem ik op jou en jouw gids af via een foto van jou. Ik vraag wie jou op dit moment in je leven bij je huidige thema bijstaat en ik vraag mijn Hoger Zelf contact te maken met jouw Hoger Zelf. Vervolgens laat ik me intuïtief leiden naar de vorm en kleuren voor jouw tekening.

De meesten mensen zijn bekend met engelen en gidsen. De engelen zijn multidimensionele wezens van licht en ik teken ze in mijn intuïtieve engelentekeningen. Veel mensen die bekend zijn met gidsen, kennen gidsen die zich laten zien als een mensachtige gedaante, zoals een dierbare overledene of denk aan een bekende gids als White Eagle.

Maar in deze tijden van grote veranderingen, staan meer en meer mensen open voor andere spirituele helpers en zie je dan ook dat het ‘Spirit Guide Team’  zich dan uit kan breiden met wat ik mystieke gidsen noem. Zo heb ik zelf de laatste jaren in mijn team een Gouden Drakengids, twee eenhoorngidsen en engelendolfijnengidsen naast mijn engelen en Atlantische gids. Zij helpen me bij specifieke zaken en nu is de één duidelijk aanwezig, dan weer de ander.

Omdat ze zo een prachtige ondersteuning zijn, ben ik begonnen bij het tekenen van mystieke gidsen van anderen. Daarbij vraag ik of de gids die jou in dit stukje van je leven en huidige thema het beste kan bijstaan, zich laat kennen. Ook vraag ik altijd dat deze gids van 100% puur licht is. 

Je ontvangt een beschrijving en spirituele boodschap bij de mystieke gidsentekening. 

Levering: Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Stuur na bestellen een mail met jouw naam, geboortedatum, foto en een eventueel thema wat in je leven speelt naar cathelijne@angellightheart.nl. 

P.S. Wanneer je een tekening voor een ander bestelt, zorg dan dat deze daar de goedkeuring voor heeft gegeven.

Wil je meer voorbeelden zien van de mystieke gidsentekeningen? Kijk dan eens op mijn Pinterest.

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel