Inner Light Traveler / Coated Kaarskwarts 1

Artikelnummer: ILT1
Artikel 2 van 3
€ 27,88 (inclusief btw)

Het kristal dat je nu voor je hebt is zeer recent gevonden in Brazilië en werd vanuit de groothandel een coated kaarskwarts genoemd, maar als je goed kijkt, is het veel meer dan een kaarskwarts. Het gaf me als naam ‘Inner Light Traveler’. 

Bij een kaarskwarts zie je normaal gesproken een grote punt met aan de basis allemaal kleinere punten. Het doet namelijk denken aan een kaars met aan de basis gedruppeld kaarsvet.  Bij deze kaarskwartsen met coating zien we echter dat de kleinere kristallen zelfs op de punt lopen en daarmee doet hun structuur sterk denken aan een iets grovere en aardsere versie van de astralights.  De kleuren doen me wat denken aan Bryce Canyon en het is net of ze gepoedercoat zijn. Deze kristallen dragen een zeer hoge en verfijnde energie met veel zachtheid. Aan de ene kant heel mat maar met glinstertjes erin. Ze zeggen: straal met zachtheid. 

Hun kern is kristal en de laag eromheen verhult dit (bijna) volledig. Je kunt echter aan de basis het kristal er doorheen zien stralen. Bij sommigen is op het puntje de coating eraf, waardoor het kristal ook aan die kant erdoorheen straalt. Ze helpen je dan ook herinneren aan het feit dat jouw pure kern Licht is. Wat je er ook voor lagen omheen hebt gebouwd als persoonlijkheid in de fysieke realiteit, in jouw vorm schuilt puur Licht. 

Dit Licht creëert een opwaartse beweging, wat je terugziet in alle kleine, naar boven wijzende kristalafzettingen op de punten. Dit kristal helpt je om af te stemmen op je Ziel, om je zielelicht veel krachtiger op Aarde te belichamen en daardoor kun je nu werkelijk het ascensieproces gaan en een prachtige opwaartse beweging maken. Je leert op Aarde aanwezig te zijn: volledig gegrond terwijl je de Lichtcodes van je Ziel integreert en uitstraalt.

Ze brengen rust en verstilling om af te stemmen op je Ziel. We staan op een punt in de tijd waarin we de oude tijdlijn kunnen verlaten en samen kunnen kiezen voor een nieuw verhaal, een Nieuwe Aarde. Velen van ons voelen daarbij zowel ongeduld als onrust omdat de veranderingen die we zo graag zien soms niet snel genoeg gaan of er niet uit zien zoals we zouden verwachten. Deze kristallen helpen ons om te vertrouwen op het proces. Het zijn heelmeesters. Ze zeggen niet alleen dat het tijd is om te helen, maar ook om jezelf tijd te geven om te helen. Deze steen brengt dan ook veel zachtheid en compassie. Compassie naar jezelf en naar de ander. Neem de tijd, rust genoeg om alles te integreren. Door de liefde, rust, veiligheid en ontspanning die deze kristallen uitstralen, kun jeje weer openen en vertrouwen. Er is momenteel veel wantrouwen op Aarde, en het is heel makkelijk om uit je centrum en gronding te raken en door misinformatie in polariteit terecht te komen. Blijf goed bij jezelf, voel diep van binnen wat wel of niet resoneert en herinner je jouw Licht en het Licht in de ander!

Deze kaarskwartsen zijn gevormd als ‘Lichtbibliotheek’. Je kunt naar de kern van de dingen reizen of deze nu in het heden, verleden of de toekomst liggen. Ze hebben kleinere kristallen langs en rond de basis maar zelfs tot op de punt van een kernkristal, welke een ‘verlichte leraar’ is en die ook de houder van esoterische kennis is. Als je er eentje vasthoudt, lijkt het wel of je naar een spirituele bibliotheek gaat voor metafysische studies. 

Kaarskwarts of Celestial kwarts brengt licht naar de planeet en naar degenen die de Aarde helpen van vibratie te veranderen. Tevens brengt hij je dichter bij je Beschermengel. Als steen van spirituele alchemie trekt een Kaars- of Celestiaal kwarts overvloed aan en straalt liefde naar mensen uit. Hij herstelt vertrouwen en onschuld, brengt genezing naar een gekwetst innerlijk kind en verbind je met de kern van goddelijke liefde. Dit kristal bevrijdt gehechtheid aan het karmische niveau van het bestaan. Hij leidt tot bewustzijn van de genade, die de ziel bevrijdt en haar ‘Alles Wat Is’ laat ervaren. Fysiek geeft hij je een goed gevoel over je lichaam. Hij heeft toegang tot de Akasha-kronieken en wijst op het doel van de ziel in de incarnatie. Kaarskwarts is nuttig bij het werken in een groep omdat de steen liefde naar anderen uitstraalt en groepsharmonie creëert. Dit kristal hoort in de zuidelijke positie van het medicijnwiel, de plaats van het verleden, emoties en het hart. Hij helpt oude kennis in de praktijk te brengen en brengt totems dichterbij, tevens geeft hij een diepe aardehealing. Deze liefdevolle steen zorgt voor heling voor hen die in hun vertrouwen en onschuld gekwetst zijn, maar ook helpt hij je innerlijk kind te helen. Kaarskwarts geeft rust en vertrouwen en leert je dat je nooit echt alleen bent als je je verbindt met de kern van Goddelijke liefde die zich in je hart bevindt. Hij helpt emotionele onafhankelijkheid te ontwikkelen. Lichamelijk helpt Kaars- of Celestial kwarts je om je goed te voelen over je lichaam en als je moeite hebt met je fysieke incarnatie. Hij omringt je met een aura van onvoorwaardelijke liefde. Tevens helpt hij bij het genezen van de voorouderlijke lijn en karmische erfenissen. Dit kristal werkt ondersteunend bij het reguleren van insuline en helpt tegen hoofdpijn door een geblokkeerd derde oog.

De patronen op het oppervlak zijn zowel coderingen, sleutels vol nieuwe mogelijkheden, maar ook littekens, als oude overtuigingen. Het slot en de sleutel in een. Dit kristal, die een ware Meester in kristalvorm is, is als een krachtige raket die ons helpt openingen te creëren, om los te komen, uit je beperkte zicht veld te gaan, uit de Matrix, en nieuwe mogelijkheden te kunnen zien en ervaren en daardoor een fantastisch leven te creëren.

Optie: Activatie / Zaden van Licht

Wanneer je dit wilt, activeer deze kristallen, speciaal afgestemd jouw persoon. Daarbij mag ik er een holografische lichtcode in plaatsen: een Zaadje van Licht.

Deze werkwijze heb ik ontvangen tijdens mijn reis door California in het najaar van 2017. De Lemurische Meester Adama, gaf me de volgende informatie over deze Zaden van Licht:

"Wanneer je vraagt van welke dimensie deze zaden komen, dan zeg ik opnieuw; vanuit de dertiende dimensie. Toch ving je niet voor niets in eerste instantie het getal acht op. Acht is het oneindigheidsteken en zoals je hebt gemerkt tijdens het werken met de Zaden van Licht is er een oneindig reservoir van zaden van Licht. Het is Scheppingslicht en met de juiste en zuivere intentie planten ze zich voort en vormen ze een ecologisch geheel, van kruisbestuiving en voortplanting van Licht. Ze kunnen zorgen voor exponentiele groei van licht, in de Lichtwerker, in de natuur en in het grid om de aarde. 

Afhankelijk van de Lichtwerker die met de Zaden van Licht gaan werken, diens intenties en het doel van het specifieke Lichtwerk alsook de plaats waar dit zal plaatsvinden, kunnen de Zaden van Licht in resonantie terug worden gebracht tot de achtste dimensie, echter niet lager dan dat. Kijk je verder in jullie vooralsnog lineaire tijd, dan is het mogelijk dat toekomstige Zaden van Licht een hogere trilling bevatten dan die van de dertiende dimensie, maar voor dit moment zou dat een te grote discrepantie vormen met de voedingsbodem waarin deze zaden mogen groeien.

Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan Goddelijke Geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de zaden van licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de aarde. Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de zaden staan ten diensten van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kan geven."

 

Gebruik van de geactiveerde kristallen

Lemurische kristallen die zijn geactiveerd met Zaden van Licht kun je gebruiken:

  • om mee te mediteren (bijvoorbeeld door ze in je hand te nemen tijdens meditatie)
  • om mee te helen (door je een perfecte geheelde staat voor te stellen, deze intentie in het Zaadje te sturen en deze vervolgens zijn werk te laten doen door de kristal op het lichaam te leggen (bijvoorbeeld op een pijnlijke plek)
  • bij lichtwerk
  • door deze in grids te leggen om zo een veld van energie te creeren

Je mag je laten leiden tot je eigen werkwijze. Zo lang je werkt vanuit zuivere intenties en de ziel. 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik het Zaadje van Licht plaats activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. Daarna plaats ik met behulp van Aartsengel Michael, Meester Adama en soms ook nog andere helpers uit het Licht een Zaadje van Licht.

Iedere activatie is uniek. Voor sommigen mag ik een glimp opvangen van een Lemurisch leven. Bij anderen komt er energie van de draken of eenhoorns mee en weer voor een ander komt het Zaad van Licht zonder tussenkomst direct uit de bron. 

Dit is dan ook de reden van de prijs voor deze kristallen, die is specifiek voor de tijd en aandacht die er in deze bijzondere activatie gaat zitten. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Enkele reacties van klanten

"Waar te beginnen.....Wat een prachtig en onverwacht geschenk heb ik mogen ontvangen, want dat is hoe ik het ervaar..., als een kostbaar geschenk...."

"Ik heb het kristal goed ontvangen. Dank je wel voor het goede uitzoeken, ik voel hem sterk werken en resoneren op mijn energie. Ik was blij verrast met je mannier van inpakken en de begeleidende brief erbij, leuk om het zo te ontvangen."

"Wauw wat een geschenken en informatie zijn weer bij mij binnen gekomen in wat je noemt perfect timing. In ieder geval voel ik de krachtig helende werking uit het Zaad-Kristal komen, dank hierbij voor het inzetten van jouw verbinding en gaven."

"Oooh Cathelijne!! Als eerste bij het uitpakken voelde al heel speciaal.....het blauwe papiertje om het kristal. Bijna eerbiedig pakte ik het uit. En mijn oog viel direct als eerste op de horizontale breuklijn met bochtjes....nog nooit eerder gezien. Het sloot haarfijn aan op mij...mijn leven....altijd in beweging en... wat jij zo mooi schreef: buigen maar niet breken.....helemaal waar! Ik ben overdondert. Wat jij schrijft over de priesteres....dat heb ik vorig jaar mogen zien en herinneren. Krijg allerlei emoties en lichamelijke reacties. Lemurie....Ik werk thuis namelijk o.a ook met kristallen o.a lemurische waar ik me tot aangetrokken voel...het kristal voelt alsof het terug is van ver weg geweest.  Bij dit kristal voel ik ook blijdschap en dartelende speelsheid, liefde als van een kind, en de wijsheid van onze ancestors....Heel hartelijk dank voor jou bevestiging en aanvullende uitleg. Ik ga het allemaal straks nog een keer weer in alle rust uitgebreid lezen en op in laten werken."

"Er gebeuren super mooie dingen sinds de kristallen hier wonen en ik ben er ongelooflijk blij mee want mijn gezondheid gaat echt goed vooruit met het kristal en extra inspiratie voor krachtige en goede intenties."

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel