Lemurische Zeemeermin met sodaliet

Artikel 1 van 1
€ 111,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze zeemeerengel helpt je om je eigen flow te vinden en te volgen. Ze houdt een hartje van sodaliet vast. Ze is 13 cm hoog.

Sodaliet

Sodaliet helpt bij faalangst en geeft een gevoel van eigenwaarde. Sodaliet is een steen die kracht en troost geeft en je helpt door te gaan na een moeilijke situatie. Hij verenigt logica met intuïtie en haalt informatie uit de hogere geest naar het fysieke lichaam. Hij stimuleert de pijnappelklier en het derde oog en verdiept meditatie. Hij schept een drang naar waarheid en idealisme, waardoor het mogelijk wordt trouw aan jezelf te blijven en achter je overtuigingen te staan. Hij lost elektromgnetische vervuiling op. Deze steen zorgt voor harmonie en solidariteit en het streven naar een doel in een groep mensen. Hij is uitstekend voor de geest, heft mentale verwarring op en stimuleert rationeel denken, objectiviteit, waarheid en intuïtieve waarneming. Hij vergemakkelijkt de verwoording van gevoelens. Sodaliet stimuleert de bevrijding van oude geestelijke conditioneringen. Psychisch zorgt hij voor emotioneel evenwicht, verdrijft oude angsten, fobieën, schuldgevoelens en controlemechanismen. Hij vergroot je zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Hij zorgt voor balans in de stofwisseling, heft calciumtekort op en reinigt het lymfstelsel. Hij herstelt schade door straling en bestrijdt slapeloosheid. Hij behandelt de keel, de stembanden en het strottenhoofd en is nuttig bij heesheid en een verstoorde spijsvertering. Sodaliet werkt koortswerend en verlaagd de bloeddruk. Goed bij hoofdpijn, benauwdheid, menstruatiepijn en overgangsproblemen. Hij geeft ook kracht aan botten, tanden, kiezen en spieren. Mensen die last hebben van evenwichtsstoornis, flauwvallen of hyperventilatie kunnen verbetering ervaren.

 

Meer over meerminnen en meermensen

Ben jij een meermin of meerman? Voel je je aangetrokken tot de zee en het water? Dan is deze engelenmeermin wellicht een mooi geschenk voor jezelf!

Er zijn verschillende soorten engelenmensen. Meermensen vallen hieronder. Doreen Virtue heeft veel over dit onderwerp geschreven en geeft het volgende aan over de meermensen:

  • Zij wonen vaak bij het water, voelen zich aangetrokken tot zeemeerminnen, hebben dromen dat zij zeemeerminnen zijn.
  • Vaak dragen ze hun haar lang en zit er een rode gloed in hun haar, waar meestal een slag in zit.
  • Veel meermensen hebben groen in hun ogen.
  • Een groot deel heeft veel dorst en heeft het vaak koud.

Veel meermensen hebben herinneringen aan Atlantis of Lemurie. Vaak houden ze enorm van dolfijnen, walvissen en andere wezens uit de zee.

Zelf herken ik me in de omschrijving van de geïncarneerde engel met zeemeermin karakteristieken. Ik droom vaak van dolfijnen en walvissen en zoek hen tijdens mijn reizen op in de zee. Er is nietswaar ik zo van opknap als een wandeling in de branding of een frisse duik in de zee. Ook heb ik een sterke connectie met Atlantis en mij is meermalen door mediums bevestigd dat ik daar heb geleefd  in een vorig leven en er heb gediend in de Tempel van Poseidon waar ik met dolfijnen en walvissen heb gewerkt. In mijn meditaties verander ik met enige regelmaat in een zeemeermin. Ik vind het dan ook heerlijk om beelden te maken van merangels. 

Bronnen:
Earth Angels van Doreen Virtue
Mermaids 101 van Doreen Virtue 
't Lichtpuntje Kristallen

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel