-9%

Draken skull nefriet +/- 5 cm

Artikel 17 van 26
€ 88,00 € 79,99 (inclusief btw)

Draakjes van nefriet brengen altijd een energie van voorspoed en heling. Dit draakje helpt je om  meer contact te maken met je eigen Ziel en tegelijkertijd goed in je lichaam geaard te blijven.

Nefriet

Nefriet is een edelsteen die zorgt voor geluk en voorspoed

De nefriet is een prachtige donkergroene steen die familie is van jade, samen met jadeniet. Het lijkt er ook op zowel qua uiterlijk als qua energie. In deze steen zit veel ijzer en het magnesium zorgt voor de mooie groene kleur. De energie van deze steen staat voor geluk en een gelukkig leven. Daarnaast is het een goede steen om bij je te dragen tijdens de zwangerschap, aangezien het ondersteunt bij de stimulatie van borstvoeding. Het is ook een fijne steen ter ondersteuning bij darmziektes zoals PDS en Cröhn, net als dat het bij maagproblemen goed gebruikt kan worden.

Nefriet heeft een beschermende werking en zorgt voor balans in het lichaam. Verder ondersteunt deze steen energetisch de reiniging van het lichaam. Deze edelsteen is van zichzelf zeer helend. Ook ondersteunt deze steen tegen bedplassen. Het is een rustgevende steen die zorgt voor een sterkere verbinding met de spirituele wereld. Hierdoor helpt het goed tegen nachtmerries, omdat het deze verbinding reinigt. Deze steen zorgt voor harmonie en balans. Omdat het een steen is die inwerkt op het hartchakra, bevordert het liefde en tolerantie met de mensen om je heen.

Nefriet is vooral een gelukssteen. Het zorgt voor voorspoed en welvaart, waardoor het een goede steen is om bij je te hebben tijdens het reizen. Deze steen bevordert zelfredzaamheid en helpt om prikkels waardoor je geïrriteerd kunt raken los te laten.

Het is een edelsteen die gebruikt wordt bij meditatie, massage, therapie en kan zowel op het lichaam als in de klederen gedragen worden. Ook is het mogelijk om hem op een voor jou bijzondere plek neer te leggen. Nefriet is niet geschikt voor het maken van edelstenenwater op de directe manier. Deze steen kan wel op alle mogelijke manieren opgeladen worden.

 

 

Over drakenschedels

Ik zie zowel de drakeneieren als de drakenschedels als holografische energiedragers. Het zijn aan de ene kant edelstenen, die zich heel duidelijk in de aardse realiteit bevinden. Wanneer ze echter zijn geactiveerd en bij de juiste hoed(st)er terechtkomen, werken ze als een hologram. De schedel of het ei geeft toegang tot een veel groter bewustzijn: dat van een hoger dimensionale draak. Voor de meeste mensen zullen de schedels en eieren ‘slechts’ een edelsteen zijn: niets meer en niets minder. Maar wanneer je trilling hoog genoeg is en je een zekere afstemming op de draken hebt ontwikkeld, kun je bij de edelsteen de eraan gekoppelde draak waarne- men. Ze vormen dus als het ware een toegangspoort naar het drakenbewustzijn en je kunt met de edelsteen an sich werken of je kunt dieper schouwen en afstemmen om zo de hoger dimensionale draken van Licht als gidsen in je leven toe te laten.

 

Een drakenschedel roept je

Een drakenschedel lijk je misschien op het oppervlakkige niveau uit te zoeken. Op een dieper niveau roepen ze je. Wanneer het de bedoeling is dat je de hoeder wordt van een skull, dan zal deze je roepen. Dat kan bij ieder weer anders zijn, van een subtiel gevoel tot een heldere droom, van een energiestroom tot een innerlijk weten. Twijfel je en kom je er niet helemaal uit, mail me dan en ik help je door te testen of het de bedoeling is dat deze skull naar je toekomt.

 

Opties

Bij de drakenschedels kun je ervoor kiezen ze te laten insprayen met de crystal angel essences van de draken. Daarnaast is er de mogelijkheid een afstemming te bestellen. Bij een afstemming heb ik je foto nodig. In een energetische afstemming, reinig en zuiver ik eerst de edelsteen en activeer ik die naar diens hoogste blauwdruk. Daarna leg ik contact met jouw draak en tussen jouw Hoger Zelf en je draak. Vaak komt de drakengids dan naar voren, al dan niet met een boodschap. In een heel enkel geval geeft de draak diens naam door, maar meestal wachten draken met het delen hiervan met de eigen Hoeder wanneer er een band is opgebouwd. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel