Draken skull hamine jade +/-5 cm

Artikel 8 van 10
€ 88,00 (inclusief btw)

Dit draakje is gemaakt van hamine jade. 

Hamine jade

Hamine jade, ook bekend als "hami jade" of "hamine jaspis", is de handelsnaam voor een vorm jaspis die op basis van de naam waarschijnlijk afkomstig is uit India. Het heeft vaak groene vlekken die zwaar gepeperd zijn door een witte basismatrix. Er is discussie over de vraag of dit een boomagaat is of een vorming van grove granaten in een melkwitte variëteit van chalcedoon (jaspis).

In Nederland wordt de steen gewoonlijk gevlekte Jade genoemd en wordt dit als een koesterende steen gezien om relaties en vriendschappen harmonieus te maken. Het is een steen van innerlijke rust die meditatie kan versterken. De steen helpt energieblokkades opheffen en helpt mensen die betrokken zijn bij natuur en milieu. Het is een steen die welvaart brengt.

Omdat de steen verschillende namen kent en dus ook in verschillende steensoorten in wordt gedeeld, is het ergens wat lastig

 om de juise kirstalbeschrijving bij dit kristal aan te geven. Ik heb het de draak zelf dus in afstemming gevraagd. Zodra ik het kristal in handen nam voelde ik een enorme energiestoot in mijn hartgebeid. Dit kristal helpt je om je hart te helen en te openen. Het geeft je helderheid over alle hartsaangelegenhdeden. Dit kan zowel relaties betreffen als 'het volgen van je hart'. 'De zuiverheid van je zijn vind je in de natuur' zegt deze draak daarnaast. Door het helende, balancerende groen zie je wit schijnen en daaruit vloeit een zuiver afstemmen op je Zijn, op je Ziel. Neem je tijd te vertragen en te Zijn. Neem de tijd voor balans. Deze lieflijke draak helpt jer erbij. 

 

Over drakenschedels

Ik zie zowel de drakeneieren als de drakenschedels als holografische energiedragers. Het zijn aan de ene kant edelstenen, die zich heel duidelijk in de aardse realiteit bevinden. Wanneer ze echter zijn geactiveerd en bij de juiste hoed(st)er terechtkomen, werken ze als een hologram. De schedel of het ei geeft toegang tot een veel groter bewustzijn: dat van een hoger dimensionale draak. Voor de meeste mensen zullen de schedels en eieren ‘slechts’ een edelsteen zijn: niets meer en niets minder. Maar wanneer je trilling hoog genoeg is en je een zekere afstemming op de draken hebt ontwikkeld, kun je bij de edelsteen de eraan gekoppelde draak waarne- men. Ze vormen dus als het ware een toegangspoort naar het drakenbewustzijn en je kunt met de edelsteen an sich werken of je kunt dieper schouwen en afstemmen om zo de hoger dimensionale draken van Licht als gidsen in je leven toe te laten.

 

Een drakenschedel roept je

Een drakenschedel lijk je misschien op het oppervlakkige niveau uit te zoeken. Op een dieper niveau roepen ze je. Wanneer het de bedoeling is dat je de hoeder wordt van een skull, dan zal deze je roepen. Dat kan bij ieder weer anders zijn, van een subtiel gevoel tot een heldere droom, van een energiestroom tot een innerlijk weten. Twijfel je en kom je er niet helemaal uit, mail me dan en ik help je door te testen of het de bedoeling is dat deze skull naar je toekomt.

 

Opties

Bij de drakenschedels kun je ervoor kiezen ze te laten insprayen met de crystal angel essences van de draken. Daarnaast is er de mogelijkheid een afstemming te bestellen. Bij een afstemming heb ik je foto nodig. In een energetische afstemming, reinig en zuiver ik eerst de edelsteen en activeer ik die naar diens hoogste blauwdruk. Daarna leg ik contact met jouw draak en tussen jouw Hoger Zelf en je draak. Vaak komt de drakengids dan naar voren, al dan niet met een boodschap. In een heel enkel geval geeft de draak diens naam door, maar meestal wachten draken met het delen hiervan met de eigen Hoeder wanneer er een band is opgebouwd. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel