Engelentarot reading

Vorige Artikel 9 van 13 Volgende
€ 88,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Engelentarot reading

Heb jij vragen over jouw levensweg? Een reading met de engelentarot zal je sterken op je pad. Ik ben opgeleid als Certified Angel Tarot Card Reader door Doreen Virtue en Radleigh Valentine. Mijn werkwijze met de engelentarot is het samenwerken met de engelen met jou om je die inzichten te bieden die je nodig hebt om positieve stappen te zetten op jouw levensweg en spirituele pad.

Op grond van de door jou geformuleerde vraag, leg ik het Keltische Kruis. Je kunt kiezen voor een reading per mail of Skype. Geef dit aan in het opmerkingenveld. Voor een reading per mail heb ik een recente foto en je geboortedatum nodig. De reading per Skype duurt 45-60 minuten. Ik plan deze gewoonlijk in op werkdagen tussen 13 en 15 uur. Mocht dit voor jou niet kunnen, mail dan even voor overleg over een andere optie alvorens te bestellen. 

Over de engelentarot

Positief, liefdevol en zachtaardig. De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan geven van wat zich in ons leven voordoet. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar. Alle teksten op de kaarten en in de handleiding, en ook de afbeeldingen van Steve A. Roberts zijn positief en mooi. Tegelijkertijd hebben ze het magische effect behouden van de traditionele tarot. De bijgaande handleiding leidt je door de verschillende stappen waarmee je een nauwkeurige reading kunt doen voor jezelf of voor iemand anders, en beschrijft ook de algemene betekenis van elke kaart. Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak – met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen – en zal je inspirerende leiding geven op je levensweg!

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Hallo Catharijne, kun je me laten weten of de...  lees meer
  • 17-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    Wat ben je toch een mooi en bijzonder mens...  lees meer
  • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Slapend eenhoorntje blauwwit € 13,99 € 12,99
© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel