Engelentarot reading

Artikel 6 van 9
€ 99,00 (inclusief btw)

Engelentarot reading

Heb jij vragen over jouw levensweg? Een reading met de engelentarot zal je sterken op je pad. Ik ben opgeleid als Certified Angel Tarot Card Reader door Doreen Virtue en Radleigh Valentine. Mijn werkwijze met de engelentarot is het samenwerken met de engelen met jou om je die inzichten te bieden die je nodig hebt om positieve stappen te zetten op jouw levensweg en spirituele pad.

Op grond van de door jou geformuleerde vraag, leg ik het Keltische Kruis. Ik spreek de reading in op een audio en stuur deze met een PDF van de kaarten naar je toe. houd rekening met een wachttijd oplopend tot vier weken. 

Je kunt je thema of vraag mailen naar cathelijne@angellightheart.nl. Stuur daarbij een foto mee. De wachttijd kan oplopen tot 4 weken. 

Over de engelentarot

Positief, liefdevol en zachtaardig. De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan geven van wat zich in ons leven voordoet. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar. Alle teksten op de kaarten en in de handleiding, en ook de afbeeldingen van Steve A. Roberts zijn positief en mooi. Tegelijkertijd hebben ze het magische effect behouden van de traditionele tarot. De bijgaande handleiding leidt je door de verschillende stappen waarmee je een nauwkeurige reading kunt doen voor jezelf of voor iemand anders, en beschrijft ook de algemene betekenis van elke kaart. Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak – met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen – en zal je inspirerende leiding geven op je levensweg!

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel