Fairy Reading (Elfenreading)

Artikel 7 van 9
€ 77,00 (inclusief btw)

Elfen zijn de Engelen van de Natuur. Ze brengen je in contact met de natuur en beschermen de dieren. Elfen werken vooral met mensen samen die geven om de natuur, dieren en het milieu. Ook zijn elfen een grote hulp als je wilt manifesteren.

De elfenreading brengt je in contact met de energie van de elfen en natuurwezens en we roepen hun hulp in om jou inzicht te krijgen bij je thema en/of vraag.

Tijdens de reading breng ik je in contact met je elf(-en). Als deze nog niet bij je zijn, nodig ik ze met jouw toestemming uit in je leven.

Vervolgens ga ik met het door jou aangegeven thema of de vraag aan de slag met behulp van een van de volgende orakelsets:

  • Fairy Tarot Cards van Doreen Virtue
  • Healing with the Fairies van Doreen Virtue
  • Magische Boodschapen van de Elfen van Doreen Virtue
  • Oracle of the Dragonfae van Lucy Cavendish.

Indien je een voorkeur hebt voor een van deze kaartensets, dan kun je dit bij de opmerkingen aangeven. Je mailt me na bestellen je thema of vraag met een foto van jezelf. De reading bestaat gewoonlijk uit drie kaarten en wordt opgenomen als voicerecording. De recording zelf duurt meestal tussen de 20 en 30 minuten, afhankelijk van jouw vraag en de informatie die doorkomt. Ik zal daarvoor de tijd nemen om rustig op je af te stemmen en naderhand alles naar je toe te sturen.

Je ontvangt dan een voicerecording, die je zo vaak af kunt luisteren als je wilt. Daarnaast stuur ik je de foto’s van de kaarten.

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Opleiding

Ik heb als basis voor deze reading mijn opleiding tot Certified Fairyologist bij Doreen Virtue en mijn jarenlange ervaring met het werken met verschillende lichtwezens, mystieke gidsen, waaronder elfen, eenhoorns draken en natuurlijk mijn werk met de engelen. Daarnaast ben ik bij Doreen Virtue opgeleid tot Certified Realm Reader en Certified Angel Card Reader (in Londen). Daarnaast ben ik opgeleid als Engelentherapiecoach en Angelic Reiki Teacher. 

Testimonials

"I found my fairy reading from Cathelijne very accurate and exactlyy what I needed to hear. I could sense the fairy energy around Cathelijne as she was reading for me. I liked the fact that she asked me to connect to them too. Thank you so much." Jude, United Kingdom

"Wat een fijne reading. De mijne was echt spot on. Kon niet toepasselijker, heel blij mee. Heeft me echt weer wat doen inzien en me weer even in mijn kracht teruggezet." Jeannette

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel