Intuïtieve engelentekening

Artikel 8 van 9
€ 77,00 (inclusief btw)

Laat nu een speciaal op jou afgestemde engelentekening maken.

Een intuitieve engelentekening brengt je in dieper contact met jouw engel. Wanneer ik voor je aan het werk ga, stem ik op jou en jouw engel af via een foto van jou. Indien je een specifieke vraag hebt, neem ik deze mee. Ik vraag mijn Hoger Zelf contact te maken met jouw Hoger Zelf. Ook vraag ik mijn beschermengel contact te maken met jouw (bescherm-)engel. Vervolgens laat ik me intuïtief leiden naar de vorm en kleuren voor jouw engelentekening.

Engelen zijn androgyne wezens. Feitelijk bestaan ze uit pure lichtenergie. Ze laten zich aan ons zien op een manier die bij ons past en waarop ze ons het beste kunnen bereiken. Zo kunnen ze zich voordoen als mannelijk of vrouwelijk. Soms geven ze een naam aan wanneer ik de tekening maak. Bij het gebruik van de kleuren is de boodschap die deze kleuren jou brengen van belang. De tekening reflecteert jouw ontwikkeling en behoeften van dat specifieke moment. In een a twee A4tjes licht ik de engel en symboliek ervan toe in een korte spirituele boodschap.

Levering: Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Stuur na bestellen een mail met jouw naam, geboortedatum, foto en een eventueel thema wat in je leven speelt naar cathelijne@angellightheart.nl.

P.S. Wanneer je een engelentekening voor een ander bestelt, zorg dan dat deze daar de goedkeuring voor heeft gegeven.

Wil je meer voorbeelden zien van de intuitieve engelentekeningen? Kijk dan eens op mijn Pinterest.

 

Testimonials

“Lieve Cathelijne,

Ik heb zojuist mijn engel ontvangen wat prachtig!!Ik kreeg er meteen een warm gevoel bij! En dan de woorden erbij, zo kloppend allemaal!

Ik zal Zafiel omarmen en haar vragen om mij te helpen daar wat jij ook schreef. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en het geeft mij nu al een enorme steun. Wat een prachtige engel met prachtige kleuren die ook nog eens een diepe betekenis hebben.

Cathelijne ik wil je bedanken voor deze waardevolle boodschap en prachtige engelentekening. Erg fijn dat ik nu weet wie mijn beschermengel is.

lieve groetjes Laila”

“Omdat ik op de Earth Angel fair een deel van de kinderactiviteiten voor mijn rekening nam,  en dat vrijwillig deed, mocht ik als bedankje nog een kado kiezen. Dat was volgens mij uit een bioscoopbon, een gratis reading of een intuitieve Engelentekening gemaakt door Cathelijne. Nou die keus was snel gemaakt, want ik wilde wel zo’n mooie tekening.

Cathelijne vroeg me of ik nog een vraag had voor de Engelen om erin mee te nemen en dat had ik. Die ging over zelfliefde en Cathelijne zei meteen dat ze al iets hoorde over het niet alleen aan andere mensen geven maar ook aan mezelf. Dus die boodschap was al duidelijk overgekomen.

Toen die zondag op de fair, kreeg ik de envelop met mijn tekeing erin. Ik had al stiekum gekeken, maar wilde toch even tot thuis wachten om er even rustig de tijd voor te nemen. Ze heet Sophia en staat dus ook echt voor wel liefde aan de mensen om mij heen geven, maar wel in balans met de liefde ook voor mezelf te voelen te geven. Ik mag meer ontvangen ook. En de boodschap die ik meekreeg kwam ook goed binnen, die was zo toepasselijk. Ik voelde gewoon dat deze mooie Engelentekening nog heel veel voor zou gaan doen.

Ik heb eerst een mooi lijstje voor haar gekocht, want het is een krijttekening en dus heel kwetsbaar. Ze doet zoveel voor mij. Als ik ga mediteren, zet ik haar altijd naast mij neer of hou haar vast. Juist omdat zij zo die liefde voor mezelf symboliseert, werkt dat heel goed voor mij. Ik heb haar ook een keer meegenomen in de trein omdat ik voor mezelf een spannende dag had. Dus ze is ook meteen een mascotte. En als ik in de natuur ga mediteren gaat ze ook altijd mee. Het voelt als ik contact met haar maak, dat ik dan contact met mijn hogere zelf maak, en dat voelt heel bijzonder. Het is echt een tekening die voor mij is bedoeld en dat voel ik aan alles. Ze heeft een mooie plekje in mijn huis, en ze herinnert mij er steeds aan om niet mezelf te vergeten in de verbinding met de mensen om mij heen.

Dankjewel lieve Cathelijne voor dit hele mooie en bijzondere cadeau.

liefs en een Engelenknuffel van Jeannette”

 

“Hoi Cathelijne,

Ik wil je nog bedanken voor de prachtige engelentekening die je voor mij hebt gemaakt.
Ik haalde het uit de envelop en ik werd emotioneel..ook de boodschap klopt helemaal. Zo fijn dat ik nu ook een naam heb van mijn Engel..

Heel erg bedankt!

Lieve groet,

Saskia”

 

“Hallo Cathelijne,

Mijn zus was blij verrast door de tekening en de boodschap! Ze vond de tekening ontzettend mooi en was tot tranen geroerd door de persoonlijke boodschap.

Dank je wel voor dit mooie cadeau!

Veel groetjes,

Femke”

 

“Hartelijk dank voor het maken van de intuitive beschemengel tekening
ze is dinsdag goed aangekomen .
ik ben er zeer blij mee alsof ik de hele week jarig ben.
hartelijke groeten maria”

“Ik heb afgelopen weekend mijn dochter de Engelentekening laten zien. Zij vroeg zich afwaarom ik andere kleuren had dan Martin en Milou, daarna de boodschap samen gelezen: De kleuren van mijn engel: bij het afstemmen op mijn engel werd jou een mannelijke engel met donker haar ingegeven. De houding koninklijk, krachtig maar toch ingetogen. De kleuren variërend van blauw naar paars. Hij brengt mij daarmee diepe spirituele bewustwording. Ook worden sterren getoond die te maken hebben met de afkomst van mijn ziel. Mooie is nu dat ik op de Lotusbeurs in 2013 een aurafoto heb laten maken waar de kleuren die jij doorkreeg op te zien zijn. Ik wilde dit even delen. Liefs, Miranda”

 

“Lieve Cathelijne,

Eindelijk zal ik nu eens even de moeite nemen om je via een persoonlijke mail te bedanken voor de prachtige Engelentekening die ik van je mocht ontvangen!

“Daniël”, treffender had je het niet kunnen maken/ doorkrijgen.

Nu ik de begeleidende tekst naast me weer opnieuw doorlees, stromen de liefdestranen opnieuw.

Het is zo prachtig verwoord en ik voel me zo ondersteund door de begeleidende woorden die je er aan toe hebt gevoegd.

“Daniël” is inderdaad mijn praktijknaam, vernoemd naar de ervaring van een vroeggeboorte, bijna 9 jaar geleden.

Maar waar zoveel poorten mochten opengaan naar andere dimensies en het mogen “weten” en ontvangen van begeleidende (Engelen-)Energieën, dat het een hele bijzonder omslag in mijn leven is geworden.

Ook de link met de energie van de Bijbelse Daniël in de leeuwenkuil is destijds gelegd.

Dus zo treffend om nu die paradox op papier als boodschap te krijgen van de moed van een leeuw, het zuivere van een leeuwenhart wat met zachtheid neergezet mag worden.

Een hele diepe dank je wel vanuit dit Liefdevolle Hart!!

De tekening is inmiddels in een mooie lijst geplaatst en zal vanuit huis de consulten mogen ondersteunen.

Waarbij ik mensen natuurlijk graag naar je door zal verwijzen als dit ter sprake komt.

Fijn dat we zo via de Earth Angel Fair kennis mochten maken, en vast nog wel weer ergens een tot ziens!

Warme groet,

Rianne”

"Ik heb gisteren met de post de tekening en het gebed ontvangen.
Hartelijk dank. Ik ben er zo blij mee.
Zo mooi, zo herkenbaar.
Lieve knuffel 
C de B"

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel