Leef vanuit je Ziel

Artikel 6 van 9
€ 22,50 (inclusief btw)

Leef vanuit je Ziel met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens

• Wil jij je energetische trilling verhogen door samen te werken met jouw Spirituele Gidsenteam?
• Wil je dieper in contact staan met de natuur en natuurwezens?
• Lijkt het je fijn om te manifesteren met de elfen?
• Wil je in je kracht staan met behulp van de draken?
• Zou je graag jouw intenties zuivere kracht bijzetten met behulp van de eenhoorns? • Wil je leven vanuit vreugde, zoals de dolfijnengidsen en engelendolfijnen?

Laat je leiden door al deze liefdevolle wezens van licht, zodat jouw unieke licht ook zal gaan stralen!

In deel één maak je kennis met de elfen, kabouters, boomwezens, maar ook met je eigen lichaamselementaal. Zij nodigen je uit om je te openen voor de magie van de natuur en er een liefdevolle relatie mee aan te gaan.
In deel twee maak je kennis met de mystieke gidsen. Je leert werken met draken, eenhoorns, dolfijnengidsen, engelendolfijnen en walvisgidsen. Zij helpen je om je trilling te verhogen en je eigen zielepad met vreugde te bewandelen.

In deel drie leer je tot slot samenwerken met jouw eigen Mystieke Gidsenteam.

In Leef vanuit je Ziel lees je de persoonlijke ervaringen met de verschillende natuurwe- zens en mystieke gidsen van zowel de schrijfster als andere deskundigen. Deze verhalen kunnen je inspireren om zelf contact te leggen met deze liefdevolle wezens van licht. De meditaties, oefeningen en affirmaties zullen je hierbij helpen. 

ISBN: 978-90-819364-5-3

284 pagina's

Extra Opties

Signeren

Wanneer je een gesigneerd exemplaar wilt, laat dan weten aan wie deze gericht mag worden.

Korte Leef vanuit je Ziel Boodschap

Ook is het mogelijk een korte spirituele boodschap te ontvangen bij jouw boek. Deze bestaat uit 1-2 A4tjes. Stuur in dat geval je volledige naam met foto naar cathelijne@angellightheart.nl. Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Mystieke gidsentekening

Een mystieke gidstekening brengt je in dieper contact met jouw gids. Onder mystieke gidsen versta ik bijvoorbeeld eenhoorns, draken, elfen, maar soms komen er ook gevleugelde leeuwen, feniksen of zeemeerminnen door. Wanneer ik voor je aan het werk ga, stem ik op jou en jouw gids af via een foto van jou. Ik vraag wie jou op dit moment in je leven bij je huidige thema bijstaat en ik vraag mijn Hoger Zelf contact te maken met jouw Hoger Zelf. Vervolgens laat ik me intuïtief leiden naar de vorm en kleuren voor jouw tekening.

Je ontvangt een beschrijving en spirituele boodschap bij de mystieke gidsentekening. 

Stuur na bestellen een mail met jouw naam, foto en een eventueel thema wat in je leven speelt naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal drie weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Leef vanuit je Ziel Reading

Tot slot kun je kiezen voor een Leef vanuit je Ziel reading bij je boek. Deze bestaat uit gemiddeld 7 A4tjes en bevat naast de omschrijving van jouw levenspadnummer: 

Zielepad Triangel

In de triangel leg ik drie kaarten voor je uit de Engelenlicht kaartjes. Deze legging geeft je inzicht in:

                                                                   Thema

 

                                               Uitdaging            Geschenk

 

Thema dat in je leven speelt

We komen allemaal naar de aarde om bepaalde lessen te leren en ervaringen op te doen. Op die manier groeit onze ziel. Vaak keren dezelfde thema’s en lessen steeds weer terug in je leven.  Het thema van dit jaar zal je een richting aangeven van wat in dit jaar belangrijk is voor jou en welke lessen er mogelijk in het vooruitzicht liggen.

Een belangrijke uitdaging op je huidige levenspad

We groeien dankzij uitdagingen. De kaart dit spreekt over de uitdagingen zal je ofwel een levensgebied tonen waarin je zal worden uitgedaagd of het kan je oplossingen geven voor komende uitdagingen.

Het geschenk op je pad

Het leven is vol kleine geschenken en zegeningen, als we er maar voor open staan.  Deze kaart geeft je aanwijzingen over welke mogelijke geschenken of krachten je kunnen helpen bij het thema en de uitdagingen van dit jaar.

Jouw Drakenkaartje

Jouw reading sluit af met eendrakenkaartje. Draken zijn een van de mystieke gidsen die zich nu meer en meer aandienen om ons te helpen op ons zielepad en bij eventueel lichtwerk voor de aarde. Er is een hoofdstuk aan hen gewijd in het boek. 

Jouw vraag of thema

Heb jij een vraag of thema aangegeven, dan kan ik indien nodig hier nog specifiek op in gaan met een andere kaart of de eerdere kaarten verder interpreteren in het licht van deze vraag of dit thema. 

Stuur in dat geval je volledige naam met foto naar cathelijne@angellightheart.nl. Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Reacties en reviews

Hartelijk dank voor jouw mooie boek. Ik merk, dat het me gaat helpen. Het is heel mooi en levendig geschreven. Heel veel succes met het boek en dat het zijn weg naar veel mensen mag vinden.

- Hendrien

Bedankt ik heb zeker veel leesplezier aan je boek. Het leest zo gemakkelijk. Elke dag lees ik er paar keer een paar blz uit en leg hem dan weer weg. Ik ga steeds meer lieverdervoller naar de natuur kijken wat me steeds meer laat genieten. Gisteren waren we bij de watervallen in krka in croatie en het was fantastisch. Kortom nogmaals bedankt.

-Tjakina

Ik zit zo te genieten van jouw nieuwe boek. Het leest zo makkelijk. Dank je wel voor dit geschenk, want zo ervaar ik het.

-Olga

"Vanaf het prachtige eiland Karpathos ben ik het boek aan het lezen en word ik meegenomen in de geweldige wereld van elfen, waar ik reeds zelf lange tijd het bestaan van wist en andere wonderlijke natuurwezens. Nieuw zijn de draken die zich gelijk manifesteerden aan de hand van de weinige wolken hier. En de eenhoorns, die eigenlijk al heel lang bij mij horen. De avond nadat ik het betreffende hoofstuk had gelezen, liepen we in het stadje een winkel binnen vol eenhoorns.. Echt, ik ga vandaag verder, benieuwd wat er nog meer op mijn pad komt. Dankjewel Cathelijne voor dit prachtige boek. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurwezens, maar vooral om zoals de titel zegt, "te leven vanuit je ziel"

-Nancy

Het boek heeft mij enorm geholpen om met de natuurwezens in contact te komen en vooral de bomen. Het gaf mijn zijn op aarde een nieuwe dimensie en in deze tijd waarin Moeder Aarde zo veel te verduren heeft helpt het om haar te ondersteunen. Dus voor iedereen die wilt aarden en Moeder Aarde en haar natuurwezens wil helpen een aanrader. 

-Gaya

Fantastisch en inspirerend

Het boek leest heerlijk weg, je voelt je echt betrokken bij alles wat ze schrijft over elfen, draken, kabouters, etc. Het zet je aan tot actie, om ook bijv. een elfenhuisje te maken. Zo leuk om te lezen over wat er allemaal nog meer is! Ze neemt je mee haar wereld in. Je wordt gelijk aan het werk gezet door de meditaties. Liefdevol boek!

- Nicoole

Heerlijke wereld

Mooi boek, waardoor je in een heerlijke wereld terecht kan komen (voor de één in het echt, voor de ander in de verbeelding).

- Tanya

Zielsleven

Een heerlijk boek met inzichten over het Leven vanuit je Ziel.

- Maudy

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel