Lemurisch Lichtwerk

Artikel 5 van 9
€ 23,50 (inclusief btw)

Lemurisch Lichtwerk. Leven vanuit vijfdimensionaal bewustzijn

Kies jij ervoor te gaan leven vanuit je eigen Zielelicht in afstemming op de hogere bewustzijnsgebieden? De inzichten die je daar opdoet, vragen om toepassing in het leven van alledag. Juist dan kun je je trilling verhogen, werkelijk spiritueel groeien en je diepste waarheid leven. Op die manier maak je de transformatie van 3D- naar 5D-bewustzijn; van angst naar onvoorwaardelijke liefde en van afgescheidenheid naar eenheidsbewustzijn. 

De Lemuriërs leefden volledig in de vijfde dimensie. Gelukkig kunnen we contact met hen leggen om van hen te leren hoe we de overgang naar 5D kunnen maken. Dit boek staat boordevol persoonlijke verhalen, channelingen, informatie en oefeningen om je daarbij te helpen. Het boek is geschreven met de hulp van Meester Adama. 

  • Ga mee op reis naar de sequoia’s en Mount Shasta in Californië, maar ook naar Glastonbury, Tintagel en andere krachtplekken in Groot-Brittannië. 
  • Maak kennis met Meester Adama uit Telos, de Lemurische Lichtstad in Mount Shasta. 
  • Laat je energie optillen door zijn channelingen en die van andere Lemurische Lichtwezens, waaronder engelen, draken en eenhoorns.
  • Leer de zeven Lemurische sleutels gebruiken voor een leven vanuit het 5D-bewustzijn, net zoals de Lemuriërs in Telos dit doen. 
  • Lees over de Zaden van Licht: hologrammen van Licht die je helpen leven vanuit je hoogste potentieel. 
  • Leer werken met Lemurische kristallen.
  • Ga aan de slag met Lemurisch Lichtwerk en draag zo jouw steentje bij aan de Nieuwe Aarde.

Angel Light Heart Press
ISBN 9789081936460

OPTIES

  • Je kunt dit boek laten signeren wanneer je het leuk vindt
  • Je kunt bij dit boek een persoonlijke Lichtboodschap bestellen. Stuur daarvoor je volledige naam, geboortedatum een foto en een eventuele vraag of thema naar cathelijne@angellightheart.nl. Ook is het mogelijk een korte spirituele boodschap te ontvangen bij jouw boek. Deze bestaat uit 1-2 A4tjes. Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal drie weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd.
  • Je kunt de online cursus Lemurisch Lichtwerk bij dit boek bestellen. De video's in deze cursus leiden je door de oefeningen en meditaties in het boek heen. Je ontvangt ze allemaal 22 in video opnames per mail. Je kunt ze dan zo vaak bekijken en doen als je maar wilt. 

Reviews

Ik heb net het laatste filmpje van de cursus Lemurisch lichtwerk bekeken (het boek heb ik zaterdag uitgelezen) en ik heb er echt van genoten, ik vind het zelfs een beetje spijtig dat het voorbij is!

Ik heb er heel veel uit geleerd en ik ben van plan om me verder te verdiepen in lichtwerk en Engelen en Mystieke wezens (ik heb al een voorraadje boeken liggen).

Het allerallerleukste vond ik het leren werken met het Lemurisch kristal en de bomen. Ik ben ook te weten gekomen dat op nog geen half uur bij ons vandaan een Sequoia staat, die ga ik binnenkort een bezoek brengen (een mooi piepklein bergkristalletje is aan het opladen op mijn Lemurisch kristal).

Ik hoop dat er een vervolg komt op het boek en de lichtwerk kaartjes lijken me wel wat, al dan niet met kristallen erbij betrokken? De engelen lichtkaartjes gebruik ik elke dag, gewoon omdat ik ze leuk vind.

Je mag dit van mij plaatsen, maar liefst zonder mijn naam.

Ik dank je van uit mijn hart voor de mooie en inspirerende woorden  - K.

Lemurisch Lichtwerk  hielp mij thuis te komen. Altijd voelde ik mij een vreemde op aarde en nadat ik met behulp van een kristal van cathelijne contact kreeg mijn mijn Lemurische zelf begon er een heerlijke reis naar een dieper contact met wie ik ben. Het boek bracht veel herkenning en ondersteuning op dit pad. Het is een boek dat ik mee zou nemen als ik naar een onbewoond eiland zou moeten verhuizen. Dit boek is dus een aanrdader.????

- Gaya

Als je dichter bij je ware zelf wil komen

Is dit boek een aanrader. Voor mij is het zo een thuiskomen en verklaring van vele dingen. Het is ook geschreven in een verstaanbare taal en heel eerlijk. Met veel oefeningen en meditaties die je vibratie meteen verhogen. Je komt in kontact met wezens die je je voorheen niet kon voorstellen. Op plaatsen die een openbaring zijn. Maar allen met zoveel liefde dat je niet anders kan dan je hart te openen. Zo puur.

- Cathy

Een must have

In dit boek vertelt Cathelijne over haar zielsconnectie met Lemurië en wat jij als lezer zelf aan Lemurisch lichtwerk kunt doen. Ze deelt o.a. zeven Lemurische sleutels om je 5D-bewustzijn te ontwikkelen. Naast deze praktische sleutels, die worden versterkt door verhalen en oefeningen, laat Cathelijne zien hoe zij dit zelf doet in haar leven. Daarbij schroomt ze niet om ook te laten zien waar haar eigen uitdagingen liggen. 
Als je houdt van spirituele reisverhalen, zoals naar de sequoia's en Mount Shasta in Californië, maar ook naar Glastonbury, Tintagel en andere krachtplekken in Groot-Brittannië, is dit helemaal jouw boek. 
Daarnaast kun je je energie laten optillen door de schrijfsters channelingen van Meester Adama en andere Lemurische Lichtwezens, waaronder engelen, draken en eenhoorns. Echt een boek om te blijven herlezen, de oefeningen te doen en steeds een laagje dieper te zakken in de energieën waarmee je als lezen kennismaakt of die je verdiept. De missie van de schrijfster om je inzichten en handvatten aan te reiken om je eigen lichtwerk op te pakken is geslaagd.
Dit boek is een aanrader voor alle healers, therapeuten, lichtwerkers en mensen die vanuit een 5D-bewustzijn willen leven.

- Fanny

Fantastisch mooi Lichtwerk!

Het Boek met oefeningen is echt een kado aan jezelf. Het voelt als thuiskomen, vanuit liefde en licht de verdieping in jezelf vinden met alle liefdevolle gidsen, waaronder Engelen, Lemurische broers en zussen, Meester Adama waar ik een nieuwe verbinding heb mogen leren kennen en een vertrouwde metgezel Aartsengel Michaël.

Heerlijke meditaties die ook erg verrijkend doorwerken en op zichzelf staande ervaringen zijn. Het prachtige Lichtwerk dat Cathelijne verspreid, deelt en geeft werkt aanstekelijk en is toegankelijk voor iedereen die die roep van binnen voelt.

Ze deelt ook veel van (internationale) collega’s wat weer een nieuwe wereld opent om te ontdekken en middels dit boek leer je nog beter begrijpen wie Cathelijne is als Lichtwerker, haar ervaring en prachtige boeken, orakelsets en Lichtkunst dat ze maakt.

Zo wil ik graag haar boek lezen over de Eenhoorns, mede door de prachtige verdieping die ik heb gevonden met de Lemurische Eenhoorns uit dit boek en een bijbehorende meditatie.

- Jeannette

Kom doe mee.
Ik heb pas een paar hoofdstukken gelezen, maar denk : "Wauw dit moeten heel veel mensen gaan lezen!"
Cathelijne Filippo schrijft met passie over haar spirituele reis naar Amerika en hoe het haar verder vergaat na haar terugkomst in Nederland.
Het boek is gemakkelijk leesbaar en afwisselend geschreven. Dit komt ook omdat ze een kijkje geeft in haar persoonlijk leven. 
Het boek is doorspekt met praktische meditatieve oefeningen die je dezelfde ervaringen kunnen geven als die van de schrijfster / spirituele kunstenares
Zo mooi dat ze haar eigen indrukwekkende spirituele ervaringen niet voor haarzelf wil houden maar delen. 
De lezer krijgt zo inspiratie om de eigen zieletrilling te verhogen naar vijfdimensionaal bewustzijn.
Het boek bevat veel informatie over Lemurisch lichtwerk. Ik kreeg hierdoor veel tips en veel inspiratie om te mediteren. 
Omdat Cathelijne haar opgedane meditatieve, gechannelde ervaringen zo doorleefd heeft, is het niet alleen slechts mentale kennis.
Ben enorm blij dat ik dit boek in handen heb gekregen.

- H

Een boek vol prachtige Lichtcodes

Ik was meteen onder de indruk van Lemurisch Lichtwerk, net zoals ik dit ook was bij de andere boeken van Cathelijne.
Ze stelt haar open op, schrijft duidelijk en je leert er echt wel veel van bij. Een echte aanrader!

Het boek zit vol met Lichtcodes. Het transformeert iets diep in jezelf.
Je gaat meer open staan voor de Lichtwezens en Lichtwerelden. 
Het boek is echt wel een mooi geschenk voor jezelf.

- E

Mooi mens en top schrijfster

Ik heb nu al haar boeken al gelezen. Haar verhaal en ervaringen zijn zo prachtig en laten je inzien dat uit je hart leven het mooiste is die er is. De meditatie oef.zijn goed uitgelegd en elke lichtwerker voelt zich verbonden met Cathelijne. Dank u

- Carlo

Wauw!

Geweldig boek over 5D en Lemurisch lichtwerk, het heeft mij geïnspireerd om ook met lichtwerk aan het werk te gaan. Het leest heerlijk weg doordat Cathelijne vertelt over haar eigen leven en ontdekkingsreis en is afgewisseld met praktische oefeningen/meditaties. Je leest het in een keer uit en pakt er steeds naar terug om stukjes op te zoeken. Er gaat een wereld voor je open!

- Nicole

 

Het boek "lemurisch lichtwerk" heb ik uitgelezen. 

Hoewel ik al heel wat boeken heb gelezen over esoterische onderwerpen was Lemurie mij totaal onbekend, of heb ik er voorheen geen aandacht aan besteed... Of eroverheen gelezen...? 

Wat een prachtig boek! Tijdens het lezen voelde ik bepaalde energieën. In het begin tijdens het lezen over de aardesterchakra (waar ik ook nog nooit over gehoord had), voelde ik echt een soort van kriebel onder mijn voetzolen. En bij het lezen van de meditatie voelde ik het nog beter!

Toen ik jouw meditaties bestelde en deze kon volgen met mijn ogen dicht... Wat een ervaring!

En bij de meditatie om je spirituele Gidsenteam uit te nodigen voelde ik al heel snel alsof iets/iemand een hand op mijn hoofd en in mijn nek legde en mij aan het helen was. In de meditatie werd gesproken om te kijken wie er aan de tafel zat. Toen ging ik teveel nadenken, omdat ik niet veel kennis heb betreffende namen van Engelen. Ik maar denken wie er aan mijn tafel zou zitten... En het gevoel dat ik energie gestuurd kreeg door mijn hoofd en nek bleef. Het was zo fijn! 

Nu weet ik dat ik niet of eigenlijk helemaal niet hoef na te denken over wat ik zie... Gewoon laten gebeuren wat er gebeurt. 

Ook het lezen over de draken en eenhoorns, mooi. 

En het boek heb ik uit... Hier op vakantie heb ik wel internet maar geen wifi. Dus je gesproken meditaties ga ik thuis op mijn gemak doen. 

En het boek ga ik nu opnieuw lezen. 

- Sandra

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel