Lemurische Lichtkaarten

Artikel 2 van 4
€ 29,95 (inclusief btw)

Lemurische Lichtkaarten 

Orakel om te leven vanuit vijfdimensionaal bewustzijn

De Lemuriërs hadden een zeer gratievolle samenleving, vol onvoorwaardelijke liefde en Eenheidsbewustzijn. Ze leefden vanuit een hoger bewustzijn en een hogere trilling. Dat is waar we met elkaar weer naar terug mogen keren.

We leven als mensheid in een overgangstijd. In deze tijd mogen we de transformatie doormaken van het dualistische 3D-bewustzijn – dat veelal wordt gedragen door angst, hebzucht en afgescheidenheid – naar 5D-bewustzijn: een staat van onvoorwaardelijke liefde, overvloed en eenheid. Daarbij dient Lemurië als voorbeeld voor een nieuwe manier van leven.

De Lemurische Lichtkaarten helpen je om de wijsheid van de Lemuriërs toe te passen in je leven. Je kunt daarbij de Lemurische gidsen, meesters en engelen uitnodigen. Ze gidsen je met alle liefde naar jouw hoogste pad van Licht.

Deze kaarten geven je inzichten en kunnen een verandering brengen in je energie. Ze nodigen je uit om je Lichtste pad te lopen en de overgang te maken van 3D naar 5D.

Deze orakelset bestaat uit een boekje en 44 kaarten. 

Optie: mini-workshop

Je kunt ervoor kiezen bij deze orakelkaarten een online mini-workshop te ontvangen om je te helpen werken met deze kaarten. In deze mini-workshop wordt aandacht besteed aan:

  • de Lemurische energie en waarom deze nu belangrijk is
  • hoe je jouw orakelset kunt reinigen en afstemmen
  • hoe je het orakel kunt gebruiken

Reviews

Ik wist al vanaf de eerste foto’s dat deze kaarten bij mij horen. Net als in het boek Lemurisch Lichtwerk is de energie van Lemurie in de kaarten voor mij heel voelbaar, ik voel me erbij thuis.

De kaarten zijn prachtig van kleur en hebben een heel fijn formaat. De afbeeldingen zijn mooi en ook zonder uitleg inspirerend. Het boekje is duidelijk en uitgebreid en Cathelijne geeft een hele fijne uitleg hoe de kaarten te gebruiken.

Maar het belangrijkste is natuurlijk de energie van de kaarten: vreugde en licht en liefde zijn heel voelbaar. En ook als je geen verbinding voelt met Lemurië dan zullen de kaarten je liefdevol ondersteunen op je pad en je helpen om de wereld in jou en om jou heen lichter en mooier en liefdevoller te maken.

Ik kijk er enorm naar uit om de kaarten te gebruiken en helemaal te leren kennen. In elk geval wordt ik er nu al blij van!   

-Sabine B

De kaarten zijn mooi - duidelijk- en hebben een fijne blije energie  voor mij .  De plaat waar je de lemurische driehoekslegging op kan doen en aan de andere kant , verleden heden toekomst is leuk om erbij gekregen te hebben. Ga hier zeker veel plezier van hebben.

- Maria 

Allereerst een mooi en fijn formaat doosje. Waardoor het bijbehorende boekje ook een prettig formaat heeft.
De kaarten zelf zijn bijzonder, mooi en liefdevol. Ze nodigen je uit om bij jezelf, in je hart en gegrond te zijn. Zo vanuit jezelf en je hart te leven. Wat je vertrouwen en rust kan geven in het dagelijks leven.

-Nicole

Ik heb zo genoten van het het filmpje en het moment dat je de prachtige lichtkaarten al even in preview liet zien. Mijn hart maakte een vreugdesprongetje toen ik het bericht ontving dat de Lemurische Lichtkaarten bij u waren aangekomen. Even later kwam het mailtje met de leveringstijd, maandag 4 oktober 2021 tussen 13.00u en 21u30. Het was dus nog even wachten na al het engelengeduld ( wat een zeer goede oefening was ) voelde ik de vreugdevolle energie door heel mijn lichaam stromen. Dit refereert dan weer naar je prachtige en leerzame boek Leven vanuit vreugde. het boek is tevens een aanrader is voor iedereen. 

Ik had die ochtend de intentie gezet om niet de volledig dag nog te moeten uitzitten. En ja hoor maandag 4 oktober 13u30 was het zover. 

Het openen van het postpakketje was al een feestje op zich. Zo super mooi ingepakt, geweldig. De prachtige kaartjes met een superlief berichtje en de login. De  kaart voor Lemurische driehoekslegging. Het bedankje en een kleine verrassing in de vorm van een winactie.  En dan het moment suprême het openmaken van het doosje en het bekijken van het boekje en en de ongelofelijk mooie pure schitterende Lemurische Lichtkaarten. Ik werd er instant gelukkig van. Er rolde oprecht traantjes van geluk over mijn wangen. Ik kreeg een onbeschrijfelijk warm gevoel dat te voelen was door heel mijn lichaam. ik kijk er naar uit om met deze kaarten aan de slag te gaan.

Ik heb deze prachtige set wonderlijk Lemurische lichtkaarten gedeelt met vrienden en familie. Iedereen was verwonderd over de pracht en de puurheid van dit pareltje van Lemurische Lichtkaarten. 

Cathelijne, dank u wel  om er telkens een speciaal momentje van te maken als jouw pakketjes toekomen. 

Heel veel liefs 

-Lief Verstappen

De Lemurische lichtkaarten zijn prachtig, qua afbeeldingen en energie. Ik word geraakt door de wijsheid, licht en liefde die voelbaar is. De kaarten helpen mij op mijn pad. Ze brengen herinneringen naar boven en geven inzichten. Er zit een duidelijke uitleg bij hoe de kaarten te gebruiken en een uitgebreide uitleg bij elke kaart. Bij elke kaart zit een affirmatie die je helpt positieve veranderingen aan te brengen in je leven. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik in mijn leven met deze kaarten mag werken. 

-Annika 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel