Drakenorakel

Artikel 1 van 4
€ 29,95 (inclusief btw)

Drakenorakel

Voor innerlijke kracht en spirituele groei op jouw Lichtpad

  • Werk jij aan persoonlijke en spirituele groei?
  • Wil jij je hart openen voor de Lichtwerelden en de draken van Licht? l Heb jij de moed om jouw eigen en hoogste pad te gaan?
  • Droom jij van een Nieuwe Aarde?

Dit orakel kan jou helpen je weg te vinden naar empowerment op je spirituele pad. De afbeeldingen helpen je om af te stemmen op de energie van de draken en zijn bedoeld om je trilling te verhogen. Ze bevatten subtiele Lichtcodes om in jou het pad te openen naar jouw Zijn en taak als Lichtbrenger/Lichtwerker. De teksten in het boekje begeleiden je op je spirituele pad en ondersteunen je bij het werken aan je welzijn, heling en persoonlijke groei.

Draken zijn Lichtwezens uit de engelenrijken die ook verbonden zijn met de natuurwezens. Ze zijn de laatste jaren meer en meer naar de Aarde en in het bewustzijn van Lichtbrengers teruggekeerd om ons bij te staan in het ascensie- proces.

De draken zijn er klaar voor om met allen samen te werken die hiervoor open- staan, voor het hoogste goed op de planeet. Laat hun beschermende kracht, wijs- heid, energie en engelenvuur je optillen naar nieuwe hoogten.

Boek met 44 kaarten: om je trilling te verhogen

© Cathelijne Filippo, Angel Light Heart Press ISBN/EAN: 978-90-830446-3-7

Optie: mini-workshop

Je kunt ervoor kiezen bij deze orakelkaarten een online mini-workshop te ontvangen om je te helpen werken met deze kaarten. In deze mini-workshop wordt aandacht besteed aan:

  • hoe je jouw orakelset kunt reinigen en afstemmen
  • hoe je het orakel kunt gebruiken
  • de energie en de begeleiding van de draken

Deze komt beschikbaar tegelijk met de kaarten. 

Optie: drakencursus

Je kunt ook kiezen voor de uitgebreide drakencursus van de Lightworkportal. Je krijgt de inlog bij levering van het orakel. 

Reviews

'Toen ik het draken orakel ontving was ik meteen diep onder de indruk.
De draken energie is erg voelbaar in dit nieuwe orakel en ik heb ondertussen al mooi samengewerkt met dit orakel.
De kaarten die ik trok voor de vragen die ik stelde waren telkens heel erg toepasselijk en voelde erg kloppend aan.
Zo weet ik dus bijvoorbeeld dat mijn HoofdDraak een zwarte kosmos draak is aangezien ik deze kaart trok toen ik de vraag stelde wie mijn HoofdDraak is.
(Zie foto die ik heb toegevoegd)

De kaarten zijn heel erg magisch en passen perfect bij de nieuwe tijd waar we in gaan.
De draken ook heel erg voelbaar.
Je hebt ontzettend prachtig werk gedaan om dit orakel vorm te geven.
Ben heel blij met dit draken orakel!'

- Natasha M
 

'Wat ben ik blij met het prachtige nieuwe drakenorakel! De "oude"had ik een paar jaar geleden van een lieve vriendin ontvangen als kado en die gebruikte ik met veel plezier voor mezelf maar ook voor mijn healings voor dieren en hun verzorgers. Toen ik in je nieuwsbrief las dat er een nieuwe drakenorakel in de maak was was ik direct enthousiast maar ook even een twijfel, want de "oude"daar werkte ik nog heel fijn mee. Maar toch nu ik de nieuwe ontvangen heb, zo dankbaar dat ik mezelf deze toch kado heb gedaan. De kaarten zijn zo mooi, zo pakkend, zo krachtig. De teksten gaan nog een laagje dieper lijkt het wel dan de "oude" set. Prachtige boodschappen vanuit het Drakenrijk, waar ik een duidelijke verbinding en oeroude band mee heb. Mooi dat ik middels de kaarten via mijn healings ook anderen in contact mag laten komen met deze magische wereld van de draken (en eenhoorns, en elfen en kabouters want ook deze komen langs en helpen mee). Nogmaals, heel erg bedankt lieve Cathelijne voor het maken en aanbieden van het prachtige Drakenorakel.'

-Daphne van Rooden / Behandel Natuurlijk

 

'Wat was ik verrast door het Drakenorakel van Cathelijne.

Een heel mooi geschenk voor mezelf.

Producten, die je bij haar bestelt, worden altijd zo liefdevol en zorgvuldig ingepakt, dat het altijd al een feestje is om deze pakketjes uit te pakken.

Maar het openen van de doos van het Orakel was dit helemaal.

Echt, de verfijnde energie, spat van de kaarten af. Iedere kaart op zich raakt je op een bijzonder niveau. Dat voel je, het komt binnen.

Ik heb al wat leggingen gedaan, voor mezelf en ook voor wat andere mensen.

Bij iedere legging overheerst de subtiele energie en de wijze waarop de boodschappen binnenkomen bij mezelf en ook bij de anderen.

Echt bijzonder en heel fijn om mee te werken.

Ik ben er super blij mee.

Dank je wel Cathelijne!!'

-Danielle B

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel