Lemurische Zielsheling

Artikel 2 van 9
€ 23,50 (inclusief btw)

Lemurische Zielsheling
Terug in je kernfrequentie 

  • Wil jij leven vanuit je kernfrequentie, de frequentie van jouw Ziel? 
  • Wil jij jouw zielsmissie op Aarde leven? 
  • Geloof je dat je meer bent dan je dagelijkse persoonlijkheid en wil je meer van jouw unieke zielelicht uitstralen? 
  • Ben je op zoek naar zielsfamilie en zielsconnecties?

Dan zal dit boek je zeker inspireren. Het staat vol persoonlijke verhalen, channelingen, informatie en oefeningen om je daarbij te ondersteunen. Het is geschreven met behulp van de Lemurische Meester Adama uit de Lichtstad Telos. Zijn compassievolle en liefdevolle channelingen brengen je nieuwe codes van Licht. Laat je optillen door zijn wijze woorden die je helpen om je trilling te verhogen tot de kernfrequentie van je eigen Ziel.

Laat dit boek je helpen om je jouw Ziel te herinneren. Laat het Lichtcodes van Lemurië naar je terugbrengen. Integreer je zielswijsheid en die van de Lemuriërs, zodat je die terug kunt brengen in je dagelijkse realiteit. Zo kun je je trilling verhogen en jouw ascensieproces bevorderen. 

Stel je open voor Lemurische zielsheling. De Lemurische wijsheid en energie is er voor iedereen. Verbind je opnieuw met je eigen Ziel en je zielsgeschiedenis, met als doel de wijsheid van je levens in Gouden Tijden terug te brengen. Op die manier kun je steeds trouwer zijn aan je ware zelf en je zielsmissie, en draag je bij aan een Nieuwe Aarde.

Cathelijne Filippo is schrijfster van het Drakenorakel (2012) de Engelenlicht kaartjes (2014), Engelen op je Pad (2015), Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens (2017), Lemurisch Lichtwerk (2018), Eenheidsbewustzijn (2019), De helende kracht van vreugde (2021) en Lemurische Lichtkaarten (2021).

Cathelijne is Lichtwerker, spiritueel leraar, psycholoog, healer en kunstenares. Haar werk heeft als doel je te helpen vanuit je Ware Zelf te leven en de overgang te maken van 3D naar 5D-bewustzijn.

Angel Light Heart Press
ISBN 978-90-830446-7-5 

Opties

  • Je kunt dit boek laten signeren wanneer je het leuk vindt. GEEF IN DE OPMERKINGEN DE NAAM AAN DIE JE IN HET BOEK WILT HEBBEN GEZET BIJ HET SINGEREN. 
  • Je kunt de online cursus Lemurische Zielsheling bij dit boek bestellen. Deze cursus bestaat uit alle oefeningen en meditaties uit het boek. Je ontvangt hiervoor een jaar toegang tot de cursus in de Lightworkportal.  

Reviews

'Toen ik het boek Lemurische Zielsheling ontvangde was ik al meteen erg onder de indruk van de prachtige omslag. Tamara heeft er echt een zuivere energie ingeplaatst. Het boek leest verder lekker vlot en ik merkte dat ik vooral erg geraakt was door de channelingen van Adama. Zijn liefdevolle, wijze woorden die altijd zonder oordeel zijn en waarbij je veel geduld en begrip voelt, raakte me diep in mijn hart. Vind dit persoonlijk een van je beste boeken. Ik heb er veel uit geleerd en ik voelde de liefde en de zuiverheid van dit boek diep binnen stromen in mijn Wezen. Ik ben telkens diep onder de indruk van de mooie, liefdevolle band die er is ontstaan tussen Adama en jou. Zeker een aanrader om dit boek in huis te halen!' - Natasha Miguet

'Al bij het vastpakken van je liefdevol mooi ingepakte boek, leek het wel licht te geven dwars door het cadeaupapier heen. Wat is de voorkant ook prachtig. Ik visualiseer nu helemaal moeiteloos om  onder de lemurische waterval te gaan staan.  Wat mij enorm aanspreekt nu ook weer, is de combinatie lezen en doen. Het herinneren van mijn eigen wijsheid door jouw schrijf en woordenenergie samen met mijn Adama, is een feest om te beleven.  Helemaal in combinatie met  de cursus , is dit boek een cadeau om elke dag met nog meer plezier innerlijk werk te doen voor mijzelf en de nieuwe aarde helpen creëeren.' - Wilma Peetoom

'Wat een fijn boek om te lezen, ik voel de verbinding en ook het verlangen dit zo mooi te ervaren. Dank je wel Cathelijne voor je liefdevolle deling van jou ontmoetingen en inzichten. Ik hoop zo ook meer inzicht en contact met de lemurische wereld te krijgen.' - Conny Butter

 

'Wat een mooi en waardevol boek heb je geschreven! Ik heb ervan genoten en ik zal het gauw weer opnieuw lezen, dat weet ik nu al. 

Vaak werd ik geraakt door de woorden die er in staan. Zo krachtig en ook zoveel herkenning in de tekst! Ik heb dikke tranen zitten huilen van verlangen. Mijn hoofd weet niets, maar mijn hart herkent! En dat komt met zo'n fantastische Liefdevolle kracht binnen, daar houd ik het niet droog bij. Lijkt wel een soort geboorte of zoiets, iedere keer als mij dit overkomt. 

Heb het idee dat er veel gebeurd op energie niveau. De cursus is nu het volgende wat ik ga doen. 

Zo fijn dat je dit hebt geschreven en zo waardevol voor velen die hier hun plekje innemen. Het maakt ons sterk in wat en wie we mogen zijn, ieder op onze eigen plek. Als lichtbakens in zware storm, want die gaat komen, daar ontkomen we niet aan voordat het een Hemel op Aarde wordt. :-) 

Dank je wel lieve Cathelijne!

Liefs, Janine'

 

'Ik wil de gelegenheid even gebruiken om te zeggen hoe ik geniet van je boek Lemurische Zielsheling. Het beantwoordt precies de vragen die ik heb en het is in feite een werkboek zoveel oefeningen staan erin. 

Vind je toon (zacht, empathisch maar ook duidelijk) en de manier waarop je schrijft ook heel fijn. En de manier waarop je zaken die niet gebruikelijk zijn in onze cultuur (Lemurië, contact met Adama, bomen, draken etc) beschrijft alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, vind ik heerlijk. Helemaal niet ingewikkeld of gek of zweverig. Het komt daardoor dichtbij, en dat is fijn, want ik ben graag in 'die wereld' al ervaar ik het zelf nog niet zo vaak.' - Agnes

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel