Eenheidsbewustzijn

Artikel 4 van 9
€ 22,50 (inclusief btw)

Eenheidsbewustzijn

Lichtwerk voor Moeder Aarde

Juist door de diepe connectie met de heiligheid van de Aarde, kun je meer van je Zielelicht verankeren in jezelf. Daarmee verhoog je je trilling, wat weer bijdraagt aan een hogere trilling op Aarde.

            - De Council of One

Wil jij je verbinden met je eigen Ziel en met de Bron van Al Wat Is? Wil je werkelijk in contact staan met het leven? Wil je jouw contact met Moeder Aarde herstellen of verstevigen? De Aarde heeft liefdevolle mensen en gemeenschappen nodig die samen nieuwe Lichtcodes naar de Aarde dragen en de transformatie maken van 3D- naar 5D-bewustzijn; van angst naar onvoorwaardelijke liefde en van afgescheidenheid naar Eenheidsbewustzijn. 

Dit boek staat boordevol persoonlijke verhalen, channelingen, informatie en oefeningen om je daarbij te helpen. Het herinnert je aan de wijsheid van Moeder Aarde en die van jouw Ziel. Leer om je eigen Licht op Aarde te verankeren en ten diepste te gaan beseffen dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Dit boek is geschreven met de hulp van de Council of One, maar ook de Lemurische Meester Adama en aartsengel Michaël. 

 • Ga mee op reis naar de vortexen van Sedona,  de sequoia’s en dolfijnen in Californië, maar ook naar Avebury en andere krachtplekken in Groot-Brittannië en Amerika. 
 • Reis met een Sjamanistische gids langs het medicijnwiel.
 • Maak kennis met de Council of One en hun boodschappen van Eenheid.
 • Leer manifesteren met de dolfijnen vanuit de Droomtijd.
 • Werk met de zeven Codes van Eenheid om je eigen weg terug naar Eenheid te ondersteunen. 
 • Creëer een heilige plek voor en schep een nieuwe band met Moeder Aarde.
 • Ga aan de slag met 5D-Lichtwerk op krachtplekken en dicht bij huis
 • Draag zo jouw steentje bij aan de Nieuwe Aarde. 

Angel Light Heart Press

OPTIES

 • Je kunt dit boek laten signeren wanneer je het leuk vindt.
 • Je kunt er een Lemurisch Kristalletje dat is geprogrammerd met een Zaadje van Licht, speciaal voor Lichtwerk, bij bestellen.
 • Je kunt de online cursus Eenheidsbewustzijn bij dit boek bestellen. De video's in deze cursus leiden je door alle 26 oefeningen en meditaties in het boek heen. Je ontvangt ze nadat het boek uit is gekomen in ruim 26 mails met (video) opnames. Je kunt ze daarna zo vaak bekijken en doen als je maar wilt. 
 • Je kunt kiezen voor zowel een kristalletje als de cursus.

De pakketprijzen geven hoe dan ook korting op de extra produkten. Het is dus extra voordelig om tijdig te bestellen. 

Testimonials

Nog bedankt voor je mooie en bijzondere boek. Het was er nog niet van gekomen om eerder wat te sturen......
Ondertussen uitgelezen, mag het nog een paar keer herlezen. Regelmatig dingen gebeurd, gevoeld tijdens het lezen wat ik graag zou delen.... Maar ondertussen weer naar de achtergrond geraakt, dus rustig regelmatig stukjes herlezen. Een mooi en bijzonder kado voor een ieder die het leest.
Mooie oefeningen, praktisch, toepasbaar.
Ook een hele mooie, fijne energie van het boek. Dit zal heel waardevol zijn voor veel mensen.

-Nicole

Met spijt deel ik mee dat ik u boek uit heb. Wat was deze terug leerrijk en heb ervan genoten om met u mee te kunnen reizen. Het leest zoals je andere boeken heel gemakkelijk. Op momenten dat jij u emoties en gevoelens met ons deelt dan kan men onmiddellijk voelen hoe het aanvoelt. Eenheidsbewustzijn is echt terug te vinden in elk woord. De meditaties zijn zo voelbaar en het gebed voor lichtwerkers een echt geschenk. Bedankt aan jou,je gidsen,de meesters en the council of one om deze met ons te delen.

❤Carlo

Weer een geweldig boek geschreven door Cathelijne. 
Ze vertelt heel open over het spirituele pad dat ze bewandelt en de spirituele avonturen die ze beleefd tijdens het reizen. 
Ik ben zelf nog nooit in Amerika geweest maar als ik haar beschrijving over de krachtplekken daar zo lees, dan heb ik echt het gevoel erbij te zijn. 
Het boek leest weer lekker vlot, en er staan weer interessante oefeningen in, net zoals in haar vorige boeken. Ik kan het boek echt aanraden, zeker als je openstaat voor onze prachtige moeder Aarde en graag met haar wilt samenwerken. Je voelt dat het boek met veel liefde is gemaakt en dat er ook weer veel Lichtcodes in staan.

- Natasha

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel