Engelen op je pad

Artikel 7 van 9
€ 22,50 (inclusief btw)

Engelen op je pad 

Een boek voor spirituele ontwikkeling

Dit boek is een must have voor iedereen die meer wil weten over engelen of zijn contact met de engelen wil verdiepen.

De engelen zijn er altijd voor ons. Ze zijn Goddelijke krachten die ons op ons levenspad bij kunnen staan. Het enige wat we hoeven te doen is ons voor hen open te stellen. Dit boek nodigt de lezer daartoe uit!

De engelen zijn er altijd voor ons. Ze zijn Goddelijke krachten die ons op ons levenspad bij kunnen staan. Het enige wat we hoeven te doen is ons voor hen open te stellen.

Engelen op je pad vertelt je hoe de engelen een rol hebben gespeeld tijdens de ups en downs van het leven van Cathelijne Filippo en hoe zij steeds weer een steun zijn op haar pad en bij haar spirituele groei.

In het eerste deel van dit boek leer je hoe je zelf contact kan leggen met de engelen en hun boodschappen kan ontcijferen.

Het tweede deel van het boek beschrijft verschillende levensthema’s waarbij de engelen kunnen ondersteunen. Je kunt kracht en inspiratie putten uit de persoonlijke verhalen, maar ook aan de slag gaan met meditaties en affirmaties.

Het laatste deel van het boek nodigt je uit met de engelen te werken aan je persoonlijke en spirituele groei maar ook aan het brengen van licht op de aarde.

Lees over:

  • Engelen en de hulp die zij kunnen bieden
  • Engelen uitnodigen en leren waarnemen
  • Boodschappen en engelentekens
  • Ondersteuning van engelen in de liefde, gezondheid, bij verlies en op reis
  • Meer vreugde en creativiteit in je leven brengen met behulp van de engelen
  • Vanuit je hart leven met de engelen
  • Engelenmensen en geïncarneerde engelen
  • Lichtwerk met de engelen

Cathelijne Filippo werd vanaf jonge leeftijd aangetrokken tot het spirituele. Naast haar baan als psycholoog werkt ze dan ook part time in haar eigen bedrijf Angel Light Heart®, waarbij ze de steun en inspiratie van de engelen doorgeeft via readings, healings en engelenkunst. Ze doet haar spirituele werk als lichtwerker, healer, spiritueel leraar en coach. Ze produceert artikelen, readings, workshops, beelden en essences die allemaal als doel hebben cliënten dichter bij hun Ware Zelf te brengen en te leiden tot innerlijke heling en groei.   

Cathelijne Filippo is auteur van het Drakenorakel (2012), de Engelenlicht kaartjes (2014) en is een van de coauteurs van het boek 365 Days of Angel Prayers van Elizabeth Harper en Cathleen O’Connor (2014).

Angel Light Heart Press

Extra Opties

Signeren

Wanneer je een gesigneerd exemplaar wilt, laat dan weten aan wie deze gericht mag worden.

Korte engelenboodschap

Ook is het mogelijk een korte engelenboodschap te ontvangen bij jouw boek. Deze bestaat uit 1-2 A4tjes. Stuur in dat geval je volledige naam met foto naar cathelijne@angellightheart.nl. Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal drie weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Engelen op je Pad Reading

Tot slot kun je kiezen voor een engelen op je pad reading bij je boek. Deze bestaat uit gemiddeld 7 A4tjes en bevat naast de omschrijving van jouw levenspadnummer: 

Engelenpad Triangel

In de Engelenpad triangel leg ik drie kaarten voor je uit de Angel Tarot van Doreen Virtue. Deze legging geeft je inzicht in:

                                                                   Thema

 

 

 

                                               Uitdaging            Geschenk

 

Thema dat in je leven speelt

We komen allemaal naar de aarde om bepaalde lessen te leren en ervaringen op te doen. Op die manier groeit onze ziel. Vaak keren dezelfde thema’s en lessen steeds weer terug in je leven.  Het thema van dit jaar zal je een richting aangeven van wat in dit jaar belangrijk is voor jou en welke lessen er mogelijk in het vooruitzicht liggen.

Een belangrijke uitdaging op je huidige levenspad

We groeien dankzij uitdagingen. De kaart dit spreekt over de uitdagingen zal je ofwel een levensgebied tonen waarin je zal worden uitgedaagd of het kan je oplossingen geven voor komende uitdagingen.

Het geschenk op je pad

Het leven is vol kleine geschenken en zegeningen, als we er maar voor open staan.  Deze kaart geeft je aanwijzingen over welke mogelijke geschenken of krachten je kunnen helpen bij het thema en de uitdagingen van dit jaar.

Jouw Engelenlicht kaartje

Jouw reading sluit af met een engelenlichtkaartje uit mijn eigen orakelset.

Jouw vraag of thema

Heb jij een vraag of thema aangegeven, dan kan ik indien nodig hier nog specifiek op in gaan met een andere kaart of de eerdere kaarten verder interpreteren in het licht van deze vraag of dit thema. 

Wanneer je voor deze reading kiest, stuur dan ook je naam, foto en geboortedatum naar cathelijne@angellightheart.nl. Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal drie weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Gratis download

Wil je graag de eerste twee hoofdstukken op proef lezen? Dat kan door hem te downloaden via deze link:

>>DOWNLOAD 2 HOOFDSTUKKEN

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel