De helende kracht van vreugde

Artikel 3 van 9
€ 22,50 (inclusief btw)

 

De helende kracht van vreugde

Verhoog je trilling met wijsheid uit Lemurië

  • Hoe vreugdevol ben jij? 
  • Zou je blijer willen zijn en meer van het leven willen genieten? 
  • Wil je graag meer leven vanuit je hart en Ziel?
  • Zoek je naar meer heelheid en welzijn?
  • Wil je graag jouw trilling verhogen en je hoogste zielepad bewandelen?
  • Zou jij graag in een vreugdevollere wereld leven?

 

Dan kan dit boek je inspireren. Het staat vol persoonlijke verhalen, channelingen, informatie en oefeningen om je daarbij te helpen. 

Lees waarom ons brein van nature niet op vreugde is ingesteld en leer hoe je deze programmering overstijgt door de vreugdepaden in je brein te versterken. 

Niet alleen leidt het steeds meer openstaan voor vreugde tot een gelukkiger leven, het heeft ook een helend effect. Vreugde helpt ons om te creëren vanuit onze Ziel. Daarnaast verhoogt vreugde onze trillingsfrequentie en helpt zij ons op die manier samen te bouwen aan een Nieuwe Aarde. 

Dit boek combineert persoonlijke ervaringen, inzichten uit onder andere de psychologie en kwantumtheorie, met de diepe wijsheid van de Lemuriërs. Het is geschreven met de hulp van de Lemurische Meester Adama uit de lichtstad Telos. Zijn compassievolle en liefdevolle channelingen brengen je nieuwe codes van vreugde en Licht. Laat je optillen door zijn wijze woorden en laat vreugde de nieuwe wegwijzer zijn op jouw zielepad.

Angel Light Heart Press 

ISBN 978-90-830446-6-8

OPTIES

  • Je kunt dit boek laten signeren wanneer je het leuk vindt. GEEF IN DE OPMERKINGEN DE NAAM AAN DIE JE IN HET BOEK WILT HEBBEN GEZET BIJ HET SINGEREN. 
  • Je kunt de online cursus Verhoog je vreugdequotient bij dit boek bestellen. Deze cursus bestaat uit alle oefeningen en meditaties uit het boek. Je ontvangt hiervoor toegang tot de Lightworkportal.  

Recensies

'Sinds gisteren heb ik je nieuwe boek ontvangen en heb er al veel in gelezen. 

Het raakte me meteen diep. 

Ik ben een tijdje minder bezig geweest met vreugde en het was duidelijk dat ik hier toch iets aan mocht doen. De channelingen van meester Adama kwamen diep binnen en gaven me een veel lichter gevoel dan ik in het dagelijkse leven ervaar. De drang om zelf contact te maken met hem kwam ook weer erg naar boven. 

Vlak voor het slapengaan maak ik nu contact met hem en vraag ik voor een samenwerking in mijn droomstaat. Tot nu toe herinner ik me nog niet veel van die dromen, wel voelde ik duidelijk een contact ontstaan toen ik hem aanriep. Ik hoorde kort een zoemend geluid in mijn oren, voelde veel verlichting doorstromen en mijn voeten begonnen te tintelen en warm te worden.

Je boek komt echt op de juiste moment voor mij. Door de toestanden in de wereld voelde ik me vaak zwaar en somber en ik had enorm veel nood aan vreugde. Je boek schenkt me werkelijke vreugde. Ik kan dankzij de vele info en tips in je boek weer werken aan mijn trilling te verhogen. Ik kan het iedereen aanraden en het is voor vele ook echt nodig.'  - Natasha

'Je boek heb ik uit. Geweldig fijn jouw manier van schrijven.
Net alsof we samen zitten en jij met mij jouw kennis deelt.

Sommige dingen resoneren totaal en zou je mij horen zeggen: " ja, zo zie ik het ook"  en ook geweldig om de liefdevolle energie door de tekst heen te kunnen voelen van Adama! Voelt als thuiskomen. 

Super dat jij Jouw meditaties en inzichten deelt.

Ik vind het een waardevol boek.

Liefs van Ans'

'Als je al blij wordt van de titel en de dolfijnen op de voorkant, dan is dit boek jou op het lijf geschreven! Het is een prettig leesbaar boek waarin de schrijfster je meeneemt op haar persoonlijke zoektocht naar het ervaren en integreren van meer vreugde in haar leven. Wat ik bijzonder waardevol vind, is de vertaalslag die ze maakt van de theorie en channelingen over vreugde naar de praktische oefeningen en meditaties. Door dit boek heb ik diepgaande inzichten gekregen, verbindingen gelegd en bovenal nieuwe manieren gevonden om vreugdevoller in het leven te staan, meer te genieten van het hier en nu en te leven vanuit mijn hart.' - Dineke

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel