Zeemeerminnen en Dolfijnen Reading

Artikel 9 van 9
€ 77,00 (inclusief btw)

Zeemeerminnen kunnen gerekend worden onder de elementaalwezens in de zin dat ze horen bij het element water en de zeeen en oceanen beschermen met hun energie van flow. De dolfijnen brengen daarbij vreugde maar ook synchroniciteit. 

Deze reading brengt je in contact met de energie van de zeemeerminnen en dolfijnen en we roepen hun hulp in om jou inzicht te krijgen bij je thema en/of vraag. Deze is bijvoorbeeld heel erg geschikt als je iets nieuws wilt manifesteren in je leven. 

Tijdens de reading breng ik je in contact met eventuele zeemeermin en dolfijngidsen. Als deze nog niet bij je zijn, nodig ik ze met jouw toestemming uit in je leven.

Vervolgens ga ik met het door jou aangegeven thema of de vraag aan de slag met behulp van een van de volgende orakelsets:

  • Magical mermaids and dolphins oracle cards van Doreen Virtuee
  • Orakel van de Zeemeerminnen van Lucy Canvendish.

Indien je een voorkeur hebt voor een van deze kaartensets, dan kun je dit bij de opmerkingen aangeven. Je mailt me na bestellen je thema of vraag met een foto van jezelf. De reading bestaat gewoonlijk uit drie kaarten en wordt opgenomen als voicerecording. De recording zelf duurt meestal tussen de 20 en 30 minuten, afhankelijk van jouw vraag en de informatie die doorkomt. Ik zal daarvoor de tijd nemen om rustig op je af te stemmen en naderhand alles naar je toe te sturen.

Je ontvangt dan een voicerecording, die je zo vaak af kunt luisteren als je wilt. Daarnaast stuur ik je de foto’s van de kaarten.

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Opleiding

Ik heb als basis voor deze reading mijn opleiding tot Certified Fairyologist bij Doreen Virtue en mijn jarenlange ervaring met het werken met verschillende lichtwezens, mystieke gidsen, waaronder elfen, eenhoorns draken en natuurlijk mijn werk met de engelen. Daarnaast ben ik bij Doreen Virtue opgeleid tot Certified Realm Reader en Certified Angel Card Reader (in Londen). Daarnaast ben ik opgeleid als Engelentherapiecoach en Angelic Reiki Teacher. 

Testimonials

"I found my fairy reading from Cathelijne very accurate and exactlyy what I needed to hear. I could sense the fairy energy around Cathelijne as she was reading for me. I liked the fact that she asked me to connect to them too. Thank you so much." Jude, United Kingdom

 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel