Fluisteringen van de liefde

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze kaarten zijn ontworpen om methodes en boodschappen te vinden om meer liefde in ons leven te brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij als we leren om liefdevoller te zijn. De werking van de kaarten is gebaseerd op de Wet van Aantrekking. Je kunt dagelijks een kaart trekken om als je gids te dienen voor die dag of om als les te gebruiken om meer liefde in je dag te brengen. Je kunt een reading doen om het antwoord op een bepaalde vraag te ontvangen. 

Hoe je deze kaarten ook gebruikt, ze zullen je helpen om helderheid over je situatie te krijgen. Ze slaan een brug met je innerlijke weten en intuïtie. Via de kaarten worden boodschappen doorgegeven. 

Deze kaarten zijn vol compassie. De prachtige kunst van Josephine Wall geeft daarnaast extra inzichten naast de geschreven boodschappen bij de kaarten. In de meeste van haar kusntwerken zitten veel kleine figuren met symbolische betekenis verborgen, die je bij de readings in je door kan laten werken voor nog meer inzichten. 

Een zeer zachte en liefdevolle set kaarten! 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel