Jaarreading 2022

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 88,00 (inclusief btw)

Wil jij weten welke thema’s ons te wachten staan in 2022? Wil jij het komende jaar aangrijpen voor diepere zelfontwikkeling, transformatie en zielegroei? Dan kan een 2022 reading je hierbij goed helpen. 

Laat je inspireren voor 2022 en start het jaar met een heldere focus voor jouw groei en bewustwording! 

Wat bevat de reading?

In deze reading krijgt je informatie per mail in een PDF over het komende jaar. Het bevat een document van ongeveer 12-18 bladzijden met:

  • Informatie over de numerologische energie in 2022 voor ons allen
  • De Kristallen Overziel waarmee je kunt werken aan je welzijn en groei in 2022
  • Omschrijving van de Crystal Angel Essence en diens thematiek die dit jaar voor jou het belangrijkste thema brengt.
  • Een kaart voor iedere maand van het komende jaar. Dit jaar mag je zelf kiezen uit een engelenlichtkaartje per maand, de Lemurische Lichtkaarten, de drakenkaarten of de Engelen van Atlantis kaarten

Als er een bepaald thema in je leven belangrijk is en je gericht op dit thema kaarten wit raadplegen, dan kun je dit aangeven en kan dit worden meegenomen.

Opties

Bij het in je winkelwagentje plaatsen zijn er twee keuzemenu's. Eentje voor de kaarten die je wilt en eentje voor de vorm waarin je de reading wilt:

  1. digitaal
  2. in een mapje via de post
  3. in een mapje via de post met een crystal angel essence voor dit jaar
  4. in een mapje via de post met een gepersonaliseerde essence voor jou voor dit jaar

Stuur me na het plaatsen van de bestelling een mailtje met jouw volledige naam, geboortedatum en foto (en een eventueel thema dat momenteel in je leven speelt). Dat kan naar cathelijne@angellightheart.nl

(Er is op dit moment een wachtlijst van maximaal 4 weken. We zijn gesloten van 21 december tot en met 5 januari dus dan komt er 2 weken wachttijd bij). Bestel dus tijdig. Als je op dit moment bestelt, zal je naar alle waarschijnlijkheid je reading ontvangen in de tweede helft van januari!

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel