Lemurische Reading

Artikel 1 van 9
€ 99,00 (inclusief btw)

Lemurische Reading

Meer en meer mensen voelen zich aangetrokken tot de energie van Lemurie. De energie van Gouden Lemurie ontwaakt zachtjes in de mensen en vooral in hen die tijdens Lemurie hebben geleefd. Wanneer Lemurie in jou resoneert, kan deze reading je extra verbinden met deze energie en mogelijke levens die je er hebt geleefd.

De Reading bestaat uit de volgende elementen:

Jouw Lemurische link

Ik zal bij de reading invoelen of je hebt geleefd in Lemurie. Soms krijg ik hier duidelijk een ja op, soms een nee en soms blijft deze vraag open omdat het niet voor jouw hoogste goed is er daar nu op in te voelen. 

Lemurische Triangel

In de Lemurische triangel leg ik drie kaarten voor je met de Lemurische Lichtkaarten. Deze legging geeft je inzicht in de volgende drie aspecten die op dit moment voor jou gelden:

                         Thema

Uitdaging                          Geschenk

We komen allemaal naar de aarde om bepaalde lessen te leren en ervaringen op te doen. Op die manier groeit onze ziel. Vaak keren dezelfde thema’s en lessen steeds weer terug in je leven.  Het thema van dit jaar zal je een richting aangeven van wat in dit jaar belangrijk is voor jou en welke lessen er mogelijk in het vooruitzicht liggen.

We groeien dankzij uitdagingen. De kaart dit spreekt over de uitdagingen zal je ofwel een levensgebied tonen waarin je zal worden uitgedaagd of het kan je oplossingen geven voor komende uitdagingen.

Het leven is vol kleine geschenken en zegeningen, als we er maar voor open staan.  Deze kaart geeft je aanwijzingen over welke mogelijke geschenken of krachten je kunnen helpen bij het thema en de uitdagingen van dit jaar.

Werken met kristallen en edelstenen

De Lemuriers waren verbonden met al wat leeft, met de sterren en de aarde, de planten en de dieren en ook het rijk van de edelsntenen en mineralen. Toen duidelijk werd dat Lemurie ten onder zou gaan, hebben ze de Lemurische energie en wijsheid voor ons in Lemurische kristallen opgeslagen. 

Je kunt in jouw leven ook werken met de zuivere invloed van kristallen om je leven te verbeteren. Edelstenen komen in de regel op je pad als je er klaar voor bent. Je kunt ze ontvangen als geschenk, er eentje vinden, of je tot een bepaalde steen worden aangetrokken in een winkel.

Jouw Kristallen Overziel

Om je te ondersteunen in het werken met de helende kracht van edelstenen, bevat de Lemurische Reading een trekking van een Kristallen Overziel kaart.

Verdiepende kaart

Ik trek voor jou ook een kaart uit een van de volgende decks: Beyond Lemurie, het Telos Book Series Card Deck of Lemurian Starchild Oracle om je een focus te geven over hoe je de komende tijd met de Lemurische energie mag werken.

Over het bestelproces

Wanneer je kiest voor deze reading, stuur dan na het bestellen je (recente) foto met geboortedatum naar cathelijne@angellightheart.nl. Omschrijf ook waar je in je leven staat, over welk thema of welke vraag je meer inzicht wenst. Deze reading wordt voor je uitgetypt. Je kunt ervoor kiezen deze digitaal of met de post te ontvangen. Hij bestaat gewoolijk uit 5 tot 7 pagina's. 

Na betaling ga ik binnen de gestelde wachttijd voor je aan de slag. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel