Atlantis Reading

Artikel 2 van 9
€ 99,00 (inclusief btw)

Atlantis Reading

Meer en meer mensen voelen zich aangetrokken tot de energie van Atlantis. De energie van Gouden Atlantis ontwaakt zachtjes in de mensen en vooral in hen die tijdens Atlantis hebben geleefd. Wanneer Atlantis in jou resoneert, kan deze reading je extra verbinden met deze energie en mogelijke levens die je er hebt geleefd.

De Reading bestaat uit de volgende elementen:

Jouw levenspad nummer

De mensen in Atlantis hadden een basale kennis van de diepere betekenis van getallen. In de reading ontvang je op grond van jouw geboortedatum jouw levenspad nummer. Deze geeft aan welke uitdagingen en lessen bij jouw levenspad horen.

Je ontvangt daarbij informatie over de edelstenen die jouw getal kunnen versterken. De vibraties van het minerale rijk ondersteunen en versterken dan de trilling van het getal. Het gebruik van de juiste edelstenen kan je helpen om jouw levenslessen te begrijpen en volbrengen.

Atlantis Triangel

In de Atlantis triangel leg ik drie kaarten voor je uit de Atlantis Set van Diana Cooper. Deze legging geeft je inzicht in de volgende drie aspecten die op dit moment voor jou gelden:

                         Thema

Uitdaging                          Geschenk

We komen allemaal naar de aarde om bepaalde lessen te leren en ervaringen op te doen. Op die manier groeit onze ziel. Vaak keren dezelfde thema’s en lessen steeds weer terug in je leven.  Het thema van dit jaar zal je een richting aangeven van wat in dit jaar belangrijk is voor jou en welke lessen er mogelijk in het vooruitzicht liggen.

We groeien dankzij uitdagingen. De kaart dit spreekt over de uitdagingen zal je ofwel een levensgebied tonen waarin je zal worden uitgedaagd of het kan je oplossingen geven voor komende uitdagingen.

Het leven is vol kleine geschenken en zegeningen, als we er maar voor open staan.  Deze kaart geeft je aanwijzingen over welke mogelijke geschenken of krachten je kunnen helpen bij het thema en de uitdagingen van dit jaar.

Werken met kristallen en edelstenen

Gedurende alle periodes van Atlantis speelden kristallen en edelstenen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Het werken met edelstenen een brede basis in heling, spiritualiteit, techniek en samenleving.

Je kunt in jouw leven ook werken met de zuivere invloed van kristallen om je leven te verbeteren. Edelstenen komen in de regel op je pad als je er klaar voor bent. Je kunt ze ontvangen als geschenk, er eentje vinden, of je tot een bepaalde steen worden aangetrokken in een winkel.

Jouw Kristallen Overziel

Om je te ondersteunen in het werken met de helende kracht van edelstenen, bevat de Atlantis Reading een trekking van een Kristallen Overziel kaart.

Prognose voor de komende twaalf maanden met de Engelen van Atlantis

Je ontvangt een overzicht voor de komende twaalf maanden. Iedere maand wordt gekenmerkt
door een Engel van Atlantis met bijbehorend thema.

Deze kaarten helpen je open te staan voor wat je moet weten voor de komende maanden. En vergeet niet dat je altijd hulp kunt vragen aan de engelen bij de interpretatie van de kaarten, maar ook wanneer je hulp nodig hebt, inspiratie, begeleiding en bescherming gedurende dit jaar.

Stuur me na het plaatsen van de bestelling een email (cathelijne@angellightheart.nl) met je volledige naam, geboortedatum en een recente foto. Na betaling ga ik binnen voor je aan de slag.

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel