Draken Reading

Artikel 3 van 9
€ 77,00 (inclusief btw)

Draken zijn bekend uit oude legenden en staan daarin niet altijd goed te boek. Toch zijn deze gidsen nu meer en meer bij bewuste mensen om hen te helpen op hun pad. Ze brengen licht naar de aarde en wanneer je met ze werkt, krijg je een sterk elementaire kracht en wijsheid tot je beschikking. 

Deze reading brengt je in contact met de energie van de draken en we roepen hun hulp in om inzicht te krijgen bij je thema en/of vraag. 

Tijdens de reading breng ik je in contact met eventuele draken gidsen. Als deze nog niet bij je zijn, nodig ik ze met jouw toestemming uit in je leven.

Vervolgens ga ik met het door jou aangegeven thema of de vraag aan de slag met behulp van een van de volgende orakelsets:

  • Drakenorakel van Cathelijne Filippo
  • Oracle of the Dragonfae van Lucy Cavendish

Indien je een voorkeur hebt voor een van deze kaartensets, dan kun je dit bij de opmerkingen aangeven. Je mailt me na bestellen je thema of vraag met een foto van jezelf. De reading bestaat gewoonlijk uit drie kaarten en wordt opgenomen als voicerecording. De opname zelf duurt meestal tussen de 20 en 30 minuten, afhankelijk van jouw vraag en de informatie die doorkomt. Ik zal daarvoor de tijd nemen om rustig op je af te stemmen en naderhand alles naar je toe te sturen.

Je ontvangt dan een voicerecording, die je zo vaak af kunt luisteren als je wilt. Daarnaast stuur ik je de foto’s van de kaarten.

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Opleiding

Ik heb als basis voor deze reading mijn opleiding tot Certified Fairyologist bij Doreen Virtue en mijn jarenlange ervaring met het werken met verschillende lichtwezens, mystieke gidsen, waaronder elfen, eenhoorns draken en natuurlijk mijn werk met de engelen. Daarnaast ben ik bij Doreen Virtue opgeleid tot Certified Realm Reader en Certified Angel Card Reader (in Londen). Daarnaast ben ik opgeleid als Engelentherapiecoach en Angelic Reiki Teacher. Het Drakenorakel is van mijn eigen hand!

Testimonials

"I found my fairy reading from Cathelijne very accurate and exactlyy what I needed to hear. I could sense the fairy energy around Cathelijne as she was reading for me. I liked the fact that she asked me to connect to them too. Thank you so much." Jude, United Kingdom

"Deze reading heeft me zo enorm veel geholpen!
Zoveel dank daarvoor.
Ik heb gehuild, gelachen, fysieke ervaringen gehad, heel veel herkenning van jaren ver gevoeld…
Zo’n diepe buiging wijze vrouw, boodschapper van hemel en aarde.

Ik buig diep voor je wezen. 
Ben je zo eeuwig dankbaar.
Dit heeft me heel veel geholpen.
Wat ben ik ontroerd en blij tegelijk. 
Haha eeuwige twee.

Al tijdens de voorbereidende oefening was er de violette vlam, de zuivering, het glimlachen alsof ik tussen engelenstof liep op de Mount Shasta…
Die eeuwige twee ken ik zo goed. 
Ik ben het tweede meisje Ingeborg in ons gezin, het eerste meisje stierf in een verkeersongeluk…haar naam was ook Ingeborg.
ik voel me al zolang de eeuwige twee…
Weegschaal, tweeling ascendant.

Kortom één grote herkenning met zoveel licht en zoveel liefde vertaald.
Heel veel dank voor het extra … want de namen van de draken zullen me helpen af te stemmen om het werk te realiseren waarom ik er ben.

Diepe buiging, alle respect en zeker tot later!
Je mag me zeker citeren op je site als je dat wenst.
Wat een zielsgeschenk."

- Ingeborg

 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel