De Nieuwe Aarde

Artikel 4 van 5
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Deze essence is gemaakt bij de speciale 4-4-4 poort en de conjunctie van Pluto en Jupiter. Hij is juist in deze tijd heel welkom.

Deze prachtige Crystal Angel Essence:

 • stemt jouw bewustzijn af op de Nieuwe Aarde
 • helpt je om op jouw hoogste tijdlijn te stappen, die in lijn is met de Nieuwe Aarde
 • draagt de energie van Eenheidsbewustzijn en Onvoorwaardelijke Liefde in zich
 • ondersteunt je in jouw ascensieprocess en draagt bij aan het helpen ontstijgen van het Wiel van Karma
 • helpt je om de overgang te maken van 3D naar 5D-bewustzijn
 • helpt je bij het verhogen van je trilling
 • vergemakkelijkt het inpluggen op het 5D kristallijne grid rond de Aarde
 • helpt bij Lichtwerk voor de Nieuwe Aarde en heling voor de Aarde
 • helpt je samenwerken met de Council of Light
 • helpt je om trouw te zijn aan je Ziel
 • helpt te leven vanuit hartgedragen bewustzijn
 • helpt je om levenslessen te leren met vreugde en liefde

 

De Nieuwe Aarde

De Nieuwe Aarde is de naam voor de nieuwe tijdsperiode waaraan wij als Lichtwerkers bij mogen dragen, een tijd waarin we weer in harmonie met elkaar en de aarde kunnen samenleven, vanuit 5D-bewustzijn, onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn. Wanneer ik deze wereld voor me zie, dan zie ik een wereld die doortrokken is van Licht. Ik zie hoe Moeder Aarde werkelijk haar ware schoonheid kan laten zien omdat wij in eenheid met haar leven, respectvol en zorgend voor elkaar. 

Het afstemmen van de essence werd geleid door de Council of Light en zij gaven hier de volgende boodschap bij:

 

Wanneer je ervoor kiest deze essence te gebruiken, kies je voor ascensie. Als je deze essence gebruikt, dan committeer je je aan je hoogste tijdlijn. Deze essence gebruiken is in je Licht stappen en trouw zijn aan je Ziel. Het is een keuze voor liefde in plaats van angst. Dit vraagt dagelijkse beoefening.

Het zal je ondersteunen terwijl jij leert hoe je het Licht het beste kunt dienen in al wat je doet, zegt en denkt, zo goed als je kunt.

Dit elixer in gebruik nemen is zeggen: 'Ja ik kies voor een Nieuwe Aarde' Ja ik kies ervoor te houden van Moeder Aarde als de prachtige en zorgende Ziel die ze is. Ik eer haar en ik dien haar grootste goed en het hoogste goed v an ieder.

Dit is ook een keuze om het Wiel van Karma te overstijgen.

Hoe meer iets van jullie de 5D-kwaliteiten omarmen, die van eenheidsbewustzijn, leven vanuit je hart, onvoorwaardelijke liefde, harmonie, balans en Lichtheid, hoe makkelijker het pad van de nieuwe tijdlijn zich kan ontvouwen en hoe meer je kunt leren en groeien vanuit liefde en vreugde in plaats van vanuit angst en lijden.

De tijd is Nu. Hoewel de huidige situatie niet was gecreëerd door het Licht, brengt het de mogelijkheid om dit te overstijgen en het te gebruiken om de mensheid naar nieuwe niveaus van Zijn te brengen.

Als je kunt, doe dan alsjeblieft de komende 21 dagen dagelijks de beoefening van het activeren van het Hoger Hart en het praktiseren van Liefdevolle Vriendelijkheid.

Wat de mensheid het meeste nodig heeft is een infusie van Liefde en Compassie. Laat de huidige ontreddering jullie harten openbreken, zo dat ze vrij en Lichtend kunnen gaan stralen.

De Zaden van de Nieuwe Aarde worden in jullie hart geplant. En zo is het.

Wij Zijn De Grote Council Of Light

Meer lezen over deze afstemming en de genoemde meditaties doen? Lees van verder op de blog >>>

Optie: Geactiveerd Lemurische Kristalletje met Zaadje van Licht

Na deze prachtige afstemming van het elixer en de channeling van de Council of Light, mocht ik een flinke handvol Lemurische Zaadkristallen activeren met een Zaadje van Licht en deze specifiek programmeren zodat ze kunnen helpen bij het verankeren van een Zuil van Licht in iemands directe omgeving. De Zaden werden vanuit een Kosmische Sequoia in de Lichtwerelden in de kristallen geplaatst onder begeleiding van een kristallijne engel, eenhoorn en draak. Zo prachtig. Ik zal er een mooie instructie bij schrijven voor hoe deze Zuil van Licht te verankeren. Wanneer je dit wilt, klik dan de keuzeoptie hiervoor aan. Meer informatie over dit kristal, vind je hier>>>

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel