Merlijn Essence

Artikel 2 van 5
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Tijdens mijn Lichtwerk op krachtplaatsen in Groot-Brittannie vorige zomer, ontving ik veel assistentie en wijsheid van Merlijn. Omdat Merlijn zo krachtig en helpend naar voren is gekomen, voelde ik een diepe inspiratie om zijn energie met anderen te delen via een eenmalige Crystal Angel Essence. Ondertussen is hij op veler verzoek een terugkerende essence geworden. Het helpt je om contact te leggen met deze multidimensionale meester.


Merlijn en de Merlijn Crystal Angel Essence ondersteunen bij:

• Alchemie

• Werken met kristallen

• Goddelijke magie

• Energiewerk en genezing

• Profetie en waarzeggerij

• Psychische vermogens

• Shape-shifting

• Het buigen van tijd

• Verbinden met de tovenaar of wijze vrouw binnenin

• Leven vanuit het lood van angst omzetten in het goud van liefde

• Transformatie van lagere 3D-energieën naar hogere 5D-energieën

• Vibratie verhogen

• Verbinding met de diepe helende en heilige krachten van de aarde

 

Over Merlijn

De historische figuur Merlijn is nogal controversieel: was hij echt of mythe? Of hij dit was of niet, hij vertegenwoordigt het archetype van de krachtige, oude, wijze tovenaar. Hij staat bekend als een machtige tovenaar, een spirituele leraar en een psychische visionair die koning Arthur hielp tijdens het vijfde-eeuwse Camelot in Wales. Hij wordt geassocieerd met de godinnen van Avalon en Glastonbury, inclusief Viviane, Guinevere en The Lady of the Lake. Hij is ook een bekend lid van het Witte Broederschap.

Degenen die werken met Opgestegen Meesters zijn het erover eens dat Merlijn een Opgestegen Meester is en hij inspireert en begeleid veel lichtwerkers. Sommigen beschouwen hem als een vroege incarnatie van Saint Germain. Hoewel zijn kleur me aanvankelijk ook deed denken aan Saint Germain, voelt hun energie heel anders aan. Saint Germain heeft een zekere flair en ik bemerk bij hem ook een bijzonder soort van humor. Merlijn is serieuzer met een heel diepe wijsheid en zijn energie voelt veel ouder. Ze onderwijzen allebei Goddelijke Alchemie en dus overlappen hun leringen. Merlijn geeft lichtwerkers graag een magische opstap; hij waarschuwt echter altijd dat we onze "innerlijke tovenaars" horen te gebruiken voor het grote goed en spirituele redenen en niet voor het ego of eigenbelang. Er wordt gezegd dat hij nogal serieus is, zoals ik ook heb gevoeld. Hij verwacht dan ook van degenen die hem aanroepen dat zij verantwoordelijkheid nemen voor hun groei en manifestatie en dat ze hard werken.

Over werken met Merlijn en zijn energie

Merlijn is sterk verbonden met de natuur en de oude heilige plaatsen. Als zodanig is het fijn om in de natuur te zijn, wanneer je contact met hem wilt maken of de essentie wilt gebruiken. Merlijn zal weten wat je bedoelingen zijn, maar net als elke Opgestegen Meester en spirituele gids van 100% licht zal hij pas assisteren als hem dat wordt gevraagd. Merlijn wil vooral dat iemand klaar is en volledig congruent is over zijn doel om te leren. Hij biedt een pad van leren en ontwikkeling. Wil je ergens een snelle oplossing (‘quick fix’) voor, dan is dit niet de Meester om mee te werken.

Alchemie

Alchemie is een mystieke term voor de transformatie van zware fysieke energieën naar hogere vibratie-energieën. Dichte fysieke energie is zwaar en beladen met op angst gebaseerde gedachten en emoties. Een hogere vibratie gaat gepaard met positieve liefdevolle gedachten en emoties.

Merlijn zal je, wanneer je hierom vraagt, helpen bij het opnieuw verbinden met die speciale vonk van magie in jou, in je hartcentrum. Hij zal je helpen 3D-bewustzijn en energie om te zetten in 5D, wanneer je klaar bent om het innerlijke werk te doen dat nodig is om dit te bereiken. Hij zal je helpen een mede-schepper vanuit het Licht te worden. Om dit te doen helpt deze Meester van Alchemie je om je energie te verschuiven. Denk eraan, energie is alles en alles is energie. Bewandel je het pad van de innerlijke mysticus, dan moet je je angsten transmuteren in vertrouwen, hoop, liefde en licht. "Ware verschuivingen in energie en bewustzijn, die leiden tot manifestatie van zielsdromen, moeten altijd komen van de alchemistische ketel van het hart", zegt Merlin. "Woorden zijn erg krachtig, maar de gevoelens die daarbij horen, zijn de ware kracht. Ze zijn als het vuur onder de ketel. Je mag de woorden (gedachten/gebeden) in de ketel zetten, maar je zult de oprechte gevoelens nodig hebben om ze op te wekken en ze naar je toe te trekken. Ik sta bekend als Meester van tijd en tijdloosheid en als zodanig zal ik je helpen om pijn van het verleden en zorgen over de toekomst los te laten, om zo zeer aanwezig te zijn in het NU dat je het nulpuntsveld kunt binnengaan om waarheidsgetrouw Licht in je leven te creëren in alles wat je doet. 

Magie van transformatie

Soms houdt het verleden ons tegen omdat het ons vasthoudt aan oud gedrag en denkpatronen. Het is op zulke momenten dat je datgene moet transformeren dat je niet langer dient. Terwijl we werken om van 3D naar 5D-bewustzijn te gaan, moeten we het oude loslaten en het nieuwe omarmen; van angst naar liefde en van afgescheidenheid naar eenheidsbewustzijn. Dit vereist een naar binnen gaan om naar eventuele beperkende patronen te kijken en ze in je hart te transmuteren. Net als Saint Germain zal Merlijn je hierbij helpen. Het is door dit proces dat je je vibratie verhoogt.

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel