Akasha Engelen

Artikel 1 van 6
€ 20,99 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Deze prachtige Crystal Angel Essence:

  • verbindt je met de Akasha kronieken
  • geeft toegang tot informatie van vorige levens, de toekomst en je Goddelijke Blauwdruk
  • brengt waarheid en erkenning van je Ware Zelf
  • helpt je keuzen maken vanuit je hart en ziel in plaats van je hoofd en ego

Akasha Engelen

In de Akasha is alle kennis te vinden vanuit het verleden, heden en de toekomst. Het is als het ware een archief of bibliotheek, waarin alle informatie te vinden is van alle zielelevens die geleefd zijn. Zowel de collectieve geschiedenis als de persoonlijke geschiedenis zijn hier opgeslagen.

Ook in dit leven op dit tijdstip in de geschiedenis ben je niet voor niets op aarde aanwezig. Welke ervaringen kom je op doen? Welke rollen wil je meemaken of wat kom je zuiveren, vergeven en loslaten? De Engelen van de Akasha herinneren je aan alles wat geleefd is en alles wat in de toekomst mogelijk is. 

Maak in dit leven een verschil voor jezelf door je zieledoel voor dit leven, werkelijk aan te gaan. Ook al houdt dit in dat het gedrag en de gedachten die je nu hebt over jezelf mag aanpassen of transformeren. De Akasha Engelen zullen je helpen om blokkades die je hierbij tegenkomt op te lossen en te overwinnen. Ook kunnen ze je helpen als je voor moeilijke keuzes staat. In moeilijke situaties komen vaak ook oude wonden of patronen en overtuigingen opnieuw naar voren, zowel uit dit als eerdere levens. Dit kan je blokkeren om een moeilijke keuze te maken, echter de Akasha Engelen helpen je om op basis van je Ware Ik te kiezen en te handelen. Door je te laten inspireren door de Akasha Engelen, zul je geholpen worden om vanuit Je Ware zelf, je stralende essentie, de levensdoelen aan te gaan, je leven te zuiveren en je eigen zielepad te bewandelen. Laat je bezielen door deze prachtige engelen en voel hoe hun Licht en Liefde je verrijkt op jouw zielereis hier op Aarde. Herschrijf je geschiedenis van nu af aan vanuit Licht en Liefde!

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel