Engelen van Atlantis

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 18,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Deze prachtige Crystal Angel Essence:

  • brengt je in contact met de energie Gouden Atlantis 
  • stimuleert zuivere, spirituele ontwikkeling en integriteit van de ziel
  • helpt je om verantwoordelijk te zijn voor jezelf en je zielepad.

De Engelen van Atlantis

De Engelen van Atlantis zijn de engelen die verbonden zijn met het Gouden Tijdperk van Atlantis.  Op aarde zijn al meerdere Gouden Tijdperken geweest en we leggen in de huidige tijd opnieuw de fundering voor een Gouden Tijd die in de komende Eeuwen mag ontstaan.

De zon breekt door de nevelen heen en de mist trekt langzaam op. Het bewustzijn staat tot onze beschikking om verder te groeien tot Zuiver Zijn. Oude conditioneringen hebben we niet meer nodig. Echter, deze oude en soms diepe onbewuste patronen zullen ons tot we ze herkennen en bewustzijn, onbewust belemmeren in het zetten van stappen naar de Gouden tijd toe.

De Engelen van Atlantis zullen je helpen om in contact te komen met de oude wijsheid en vaardigheden, die nog opgeslagen liggen in je blauwdruk en nu tot ontwikkeling mogen komen. Dit kunnen vaardigheden zijn die je geleerd en geleefd hebt in de vorige Gouden Tijden, ten tijde van Atlantis of bijvoorbeeld Lemurië. Mensen en Engelen liepen toen hand in hand. Genezing vond plaats met behulp van liefde, kristallen, klanken en kleuren, die zo helder en puur waren dat hun eigenschappen aan heling bijdroegen. Ook in deze tijd kunnen we aanspraak maken op deze helende vormen voor het grote goed van alle wezens op de planeet.

De Engelen van Atlantis geven je de kracht om werkelijk trouw te zijn aan jouw blauwdruk en zielendoel hier op aarde. Het is van groot belang om te gaan zien waar jij je macht en kracht weggeeft of waar jij misschien geneigd bent om je kracht nog te gebruiken ten koste van iemand anders. Neem vanaf nu de verantwoordelijkheid voor je eigen leven en heb respect voor jezelf. Zo wordt het mogelijk om vanuit een stralend, puur en helder bewustzijn opnieuw met de hoge en zuivere energie frequenties te creëren voor jezelf en de aarde vanuit eenheid.

© 2015 - 2023 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel