Lemurische Zielsheling op Afstand

Artikel 2 van 6
€ 99,00 (inclusief btw)
 • Heb je het gevoel dat je uit je triling bent geraakt door dingen die er in je leven zijn gebeurd of wellicht door wat er momenteel in de wereld gebeurt?
 • Heb je het gevoel dat je je contact met je Ziel bent verloren?
 • Wil je je zielsmissie leven maar houden twijfels je tegen?

​Lemurische Zielsheling

Lemurische Zielsheling is ontstaan na een vraag van een goede vriend die uit zijn trilling was geraakt. In het gelijknamige boek lees je er alles over.

Net als bij Angelic Reiki doe ik deze heling op afstand en is dit een energetische en spirituele healing. Deze keer stem ik echter niet op de engelen maar op de Lemurische Lichtwezens af. Dit is een krachtige helende modaliteit die specifiek gericht is op het herstellen van het contact met je eigen Ziel. Het is prachtig dat energie niet door tijd of ruimte is gebonden en heling overal kan worden verzonden in de wereld via de ether. De heling op afstand die ik stuur is een heling op spirituele basis. Deze is veilig en kan inwerken op lichaam, geest, emotie en je spirituele wezen.

Een  behandeling op afstand met Lemurische Zielsheling brengt je in contact met de energie van de Lemuriers en helpt je om afgestemd te raken op je Hoger Zelf en Ziel. Zo kun je de puurste engelenenergie ontvangen en de heling die jouw pad op dat moment het beste dient, of de heling nu fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel van aard is.

Uiteindelijk is het doel hiervan je te helpen vanuit je Ziel te leven en je Zielsmissie televen.

Wat er gebeurt tijdens Lemurische Zielsheling op afstand

Iedere behandeling is uniek. Je kunt verschillende ervaringen hebben tijdens het ontvangen van de heling op afstand. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit. Ik ontvang vaak allerlei beelden, die ik met je deel. 

De heling op afstand gaat als volgt in zijn werk:

 • Je stuurt me je volledige naam en je geboortedatum. Voor mij werkt het het makkelijskte als ik daarbij ook digitaal een foto van je ontvang. Je doet dit naar cathelijne@angellightheart.nl. Ik neem dan contact op om een moment met je af te spreken. Dit is doorgaans op dinsdag- of donderdagmiddag. Je kunt het beste eerst mailen om na te gaan hoe snel er plaats is, voor je de bestelling plaatst.
 • Je laat me weten wat de zaken zijn die nu spelen in je leven en wat de reden is dat je een behandeling wilt. Deze informatie wordt natuurlijk geheel vertrouwelijk behandeld.
 • We spreken samen een tijd en datum af waarop je een uur vrij kunt maken om je te wijden aan de helende ervaring. Ik raad je aan deze tijd werkelijk voor jezelf vrij te maken in een prettige en rustige omgeving waar je je op je gemak voelt. Het is het prettigste te gaan liggen, al kan comfortabel zitten natuurlijk ook.
 • Op de afgesproken tijd, hebben we eerst een telefoongesprek van ongeveer 10 minuten om te bespreken waar jij de heling bij wilt. Vervolgens ga je lekker ontspannen en behandel ik je op afstand.
 • Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren. Anderen worden zich bewust van emoties. Weer anderen ontvangen inzichten of daadwerkelijke begeleiding van de engelen. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek. Als je weinig ervaart, betekent dit niet dat de healing minder werkzaam was.
 • Na de heling, wanneer alles je nog helder voor de geest staat, schrijf je voor jezelf op wat je hebt ervaren en wat je indrukken waren. Ik zal dit ook doen.
 • Ongeveer een half uur na de aanvang van de healing, bel je me en bespreken we wat je hebt ervaren en welke feedback ik heb.
 • De heling zal in de erop volgende 3 tot 4 weken geintegreerd worden en je kunt in die tijd waar dat passend is mailen wanneer je ondersteuning nodig hebt.

De helingsessies worden vergezeld door wat er via jouw en mijn spirituele gidsenteam verder wordt ingegeven. Zo kan er een specifieke gids of meester van 100% licht extra ondersteuning bieden. De Lemurische energie kan ondersteunend worden ingezet. Soms werk ik ook met essences en kristallen op afstand.

Betaling geschiedt altijd vooraf. 

Let op Lemurische Zielsheling is geen vervanging voor medische of psychologische behandeling, maar kan er wel een aanvulling op zijn. 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel