Lemurische Zielsheling - reserveer nu jouw exemplaar!

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 23,50 (inclusief btw)

Lemurische Zielsheling
Terug in je kernfrequentie 

  • Wil jij leven vanuit je kernfrequentie, de frequentie van jouw Ziel? 
  • Wil jij jouw zielsmissie op Aarde leven? 
  • Geloof je dat je meer bent dan je dagelijkse persoonlijkheid en wil je meer van jouw unieke zielelicht uitstralen? 
  • Ben je op zoek naar zielsfamilie en zielsconnecties?

Dan zal dit boek je zeker inspireren. Het staat vol persoonlijke verhalen, channelingen, informatie en oefeningen om je daarbij te ondersteunen. Het is geschreven met behulp van de Lemurische Meester Adama uit de Lichtstad Telos. Zijn compassievolle en liefdevolle channelingen brengen je nieuwe codes van Licht. Laat je optillen door zijn wijze woorden die je helpen om je trilling te verhogen tot de kernfrequentie van je eigen Ziel.

Laat dit boek je helpen om je jouw Ziel te herinneren. Laat het Lichtcodes van Lemurië naar je terugbrengen. Integreer je zielswijsheid en die van de Lemuriërs, zodat je die terug kunt brengen in je dagelijkse realiteit. Zo kun je je trilling verhogen en jouw ascensieproces bevorderen. 

Stel je open voor Lemurische zielsheling. De Lemurische wijsheid en energie is er voor iedereen. Verbind je opnieuw met je eigen Ziel en je zielsgeschiedenis, met als doel de wijsheid van je levens in Gouden Tijden terug te brengen. Op die manier kun je steeds trouwer zijn aan je ware zelf en je zielsmissie, en draag je bij aan een Nieuwe Aarde.

Cathelijne Filippo is schrijfster van het Drakenorakel (2012) de Engelenlicht kaartjes (2014), Engelen op je Pad (2015), Leef vanuit je Ziel, met de elfen, draken, eenhoorns en andere lichtwezens (2017), Lemurisch Lichtwerk (2018), Eenheidsbewustzijn (2019), De helende kracht van vreugde (2021) en Lemurische Lichtkaarten (2021).

Cathelijne is Lichtwerker, spiritueel leraar, psycholoog, healer en kunstenares. Haar werk heeft als doel je te helpen vanuit je Ware Zelf te leven en de overgang te maken van 3D naar 5D-bewustzijn.

Angel Light Heart Press
ISBN 978-90-830446-7-5 

Opties

  • Je kunt dit boek laten signeren wanneer je het leuk vindt. GEEF IN DE OPMERKINGEN DE NAAM AAN DIE JE IN HET BOEK WILT HEBBEN GEZET BIJ HET SINGEREN. 
  • Je kunt de online cursus Lemurische Zielsheling bij dit boek bestellen. Deze cursus bestaat uit alle oefeningen en meditaties uit het boek. Je ontvangt hiervoor een jaar toegang tot de cursus in de Lightworkportal.  

Reserveer nu!

Het boek staat gepland om op de zomerzonnewende uit te komen! 21-6 zou hij dus op de mat moeten liggen. Als je ervoor kiest om vooraf te bestellen, ontvang je automatisch gratis verzending bij dit boek. Vanaf de uitgavedatum ga je verzendkosten betalen. Deelnemers aan het Zielsimissie retreat ontvangen 75% korting op de cursus bij het boek. Opgeven kan hier>>>

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel