Aartsengel Uriel Essence

Artikel 14 van 15
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Deze prachtige Crystal Angel Essence:

  • brengt licht, inzichten en nieuwe ideeën
  • versterkt de innerlijke wijsheid
  • vergroot de eigenwaarde en het onderscheidingsvermogen
  • helpt je leven vanuit je hart in plaats van je hoofd
  • brengt oplossingen voor problemen
  • vergroot besluitvaardigheid
  • brengt nieuw begrip en helpt bij studie en onderzoek
  • helpt bij ocmputerproblemen en techniek
  • geeft je zelfvertrouwen in je mentale mogelijkheden
  • maakt duidelijk wat een volgende stap voor je is

Aartsengel Uriël

Aartsengel Uriël, brengt het “Vuur van God”. Als je met Aartsengel Uriël gaat samenwerken, kan het voelen alsof er een initiatie plaatsvindt. Lang bewaarde inzichten of kennis kunnen weer tot je komen. Vraag aartsengel Uriël om hulp bij het vergroten van jouw innerlijke wijsheid. Laat zijn licht schijnen op twijfels en zorgen en vraag hem je een hoger perspectief te geven. 

Het prachtige licht van Aartsengel Uriël wakkert jouw innerlijk licht aan. Jouw innerlijk licht maakt je sterk en voedt je eigenwaarde. Wellicht heb je die waarde niet altijd gezien en ervaren. Ieder mens bestaat uit een vonk van licht die van oneindige waarde is. Vaak leren we door de moeilijkheden in ons leven onszelf zien als minder dan waardig. Dan zien we de eigen zwaktes. Wellicht houden twijfels, hoogmoed of kwetsingen je weg van je eigen kracht. Uriël helpt je om dieper te kijken dan deze uitingen van je ego, naar je werkelijke waarde en zo je innerlijk licht verder te ontsteken. Hij schijnt zijn licht door je schijnbare duisternis heen en brengt je op die manier nieuwe inzichten. Dan kan er een nieuwe stroom op gang komen in je leven, nieuwe ideeën kunnen vorm krijgen.

Aartsengel Uriëls helpt je ook bij het onderscheiden van wat waar is en wat een illusie is. Dit onderscheid kan alleen gemaakt worden als je durft te zien dat je er werkelijk toe doet. Dat jouw innerlijke wijsheid en kennis een zegen zijn voor de wereld. Uriël versterkt je innerlijk licht en hij helpt je om je te verbinden met je innerlijke wijsheid en zo de taken op je te nemen die jij op Aarde te doen hebt.  Het is aan jou om te besluiten om vanuit jouw eigen waarde op Aarde aanwezig te zijn. Dat is de enige manier om je innerlijk licht zichtbaar te laten stralen en zich verspreiden. Uriël helpt je hierbij.

Hij brengt je dan ook onderscheidingsvermogen. Zo kun je informatie die naar je toekomt goed tot je door laten doordringen en leren onderscheiden wat wel en niet resoneert bij jou en jouw leven.

Aartsengel Uriël is ook een geweldige probleem oplosser. Hij helpt je oplossingsgericht te denken en je zult merken dat als je met hem werkt, je tot geweldige ‘out of the box’  oplossingen komt. Hij brengt je besluitvaardigheid met een balans tussen scherpe analyse en luisteren naar je hart. Het is een fijne engel bij studeren omdat hij nieuw begrip brengt, helpt bij onderzoek, analyse en het opdoen van nieuwe kennis. Het geeft je daarnaast het zelfvertrouwen dat je slimmer bent dan je soms denkt en helpt je nieuwe inzichten opdoen. Bij tentamens kun je zijn hulp vragen en fluistert hij je soms woorden toe. 

Tot slot staat ook bekend als de engel van verlossing en hij helpt teleurstelling om te zetten in overwinning. Hij helpt oude, pijnlijke herinneringen los te laten en positief te denken. 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel