Elfen & Natuurwezens Essence

Artikel 3 van 8
€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 8 stuks

Deze prachtige Crystal Angel Essence:

  • brengt je in contact met de natuur en natuurwezens
  • brengt heling voor de aarde, dieren, elfen en alle natuurwezens
  • is heilzaam voor engelenmensen (aarde engelen) die zich herkennen in de geincarneerde elfen
  • ontwaakt de magie en speelsheid in jezelf!

Elfen en natuurwezens

Elfen en natuurwezens zijn feitelijk de natuurengelen die zorgen voor alles wat bloeit en groeit. En ze hebben best een harde kluif aan hun werk met de vervuiling die de mensheid heeft veroorzaakt. Steeds meer bomen worden gekapt en juist daarom is het in deze tijd zo belangrijk de elfen en natuurwezens te eren en te ondersteunen in hun werk. 

Elfen kunnen als gidsen voor ons optreden en deze essence helpt dergelijk contact tot stand te brengen en te vergroten. De boodschappen van elfen en natuurwezens komen vaak in rijmpjes tot je. Zij houden van plezier hebben en spelen, ook met taal, terwijl er een diepere betekenis onder hun woorden ligt. 

In een boodschap vertelden zij: “Het spelen in Elfenland betekent het hebben van werkelijke vreugde. En om die te kunnen ervaren…

Open je oog, alle die je hebt

Open je ziel, alle die je hebt

Open je hart, alle die je hebt

En vier het leven op aarde in iedere stap die je zet, na deze dag, na dit moment.”

De Elfen vragen je om je fantasie te gebruiken om met hen samen te kunnen zijn. Alleen als je met respect omgaat met alles wat leeft op de aarde, zul  je de wereld van de elfen, natuurwezens, dieren, planten, rotsen en moeder aarde werkelijk kunnen binnengaan.

Heb vooral veel vreugde en plezier! Vergroot je zorgzaamheid en betrokkenheid bij alles wat zich op aarde manifesteert en de mystieke poorten kunnen zich voor je openen.

Dit is bij uitstek een essence voor hen die hun contact met de natuur willen versterken, die zorg hebben voor de aarde, die een verschil willen maken voor het milieu. Maar de elfen zijn ook zeer sierlijk en expressief. Ze houden van dansen en muziek en kunnen deze kwaliteiten in jou versterken.

Geincarneerde elfen zullen zich extra gesterkt voelen door deze essence. 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel