Engelendroomspray op maat (voor kinderen)

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 33,00 (inclusief btw)

Sinds enige tijd maak ik voor enkele vriendinnen met kleine kinderen een persoonlijke engelendroomspray. De spray wordt afgestemd op het kindje met de intentie  om fijn te slapen en dromen.
Afhankelijk van het kindje en diens specifieke angsten of moeilijkheden test ik welke 2 tot 4 essences in de droomspray mogen, waarna ik lavendel toevoeg voor een fijne nachtrust. 
De spray kan dan in de hoeken van de kamer en boven het beetje worden gebruikt.
Kinderen vinden dit heel magisch en voelen zich veel veiliger en rustiger als ze gaan slapen. Maar het is ook heerlijk voor volwassenen en hun innerlijke kind! 

Stuur na bestelling een foto van het kind (of degene) voor wie de spray is en geef eventueel aan waar deze last van heeft (denk aan enge dromen, moeite met inslapen, monsters onder het bed etc).

Naast de crystal angel essences voeg ik ook wat druppeltjes lavendelolie toe om het slapen te vergemakkelijken. Mochten jij of je kindje niet goed tegen geuren kunnen, geef dit dan aan in de opmerkingen. in dat geval is de spray vrij van lavendel. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

© 2015 - 2023 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel