Starburst met starburst met mail

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 22,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Het sturen van een starburst is een liefdevolle engelentechniek waarbij je de engelen vraagt een bol van engelenergie naar de ander over te brengen. Dit is eerder ondersteunende energie dan heling en gebruik ik vooral voor mensen die even een oppepper of zetje in de rug nodig hebben. Vaak wordt dit ook werkelijk op positieve manieren ervaren door ontvangers. 

Een starburst  kan je helpen weer in een positievere zijnstoestand te komen. Ik vraag geen geld voor deze engelengift an sich (ik geef de energie immers alleen door), maar voor mijn tijd. Ik mail je na het versturen van de starburst over eventuele kleuren, woorden of inzichten die erbij doorkwamen.

Geef in de opmerkingen aan op welke (werk-)dag je graag een starburst wilt ontvangen en wat een fijne tijd voor jou zou zijn. Ik neem contact met je op wanneer dit niet haalbaar is. In de regel stuur ik starbursts in de middag. 

Je kunt ook eventueel een foto sturen per mail zodat het nog wat makkelijker wordt de starburst op je af te stemmen. Dat kan naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Wil je langere tijd ondersteund worden d.m.v. starbursts, dan krijg je wanneer  je 10 sessies tegelijk bestelt en betaalt, 14,99 korting (dus eentje gratis!). De kortingscode daarvoor is 10RITTEN

Gastenboek

  • 04-06-2019 - Wat was ik blij toen ik het boek Engelen op...  lees meer
  • 02-05-2019 - Dankjewel voor je mooie boek uiteraard maar meer nog voor...  lees meer
  • 03-02-2019 - Hallo Catharijne, kun je me laten weten of de...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Mystic het Waterdraakje € 13,99 € 7,99
© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel