-46%

Lemurisch kristal voor Lichtwerk, geactiveerd met een Zaadje van Licht

Artikel 1 van 1
€ 14,44 € 7,77 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Lemurische kristallen zijn zeer krachtige kristallen om mee te werken aan je eigen ascensie. Omdat ze linken aan de prachtige kwaliteiten van de gouden tijden van Lemurie dragen ze bij aan het werken aan een hogere lichttrilling. Ze helpen je met zuivere intentie vanuit je Licht te leven. Ze zijn ook heel goed inzetbaar bij Lichtwerk.

Omdat lezers die mijn boeken Lemurisch Lichtwerk en Eenheidsbewustzijn hebben gelezen, steeds vaker vroegen om een geactiveerd kristalletje voor Lichtwerk (vooral voor bomen), activeer ik van tijd tot tijdspeciaal enkele kleine Lemurische kristallen geactiveerd met als doel het ondersteunen van Lichtwerk voor de bomen in het bijzonder en Moeder Aarde in het algemeen. Ze zijn dus niet op jou als persoon afgestemd, maar op het doel waarvoor ze worden ingezet. Om die reden en om bij te dragen aan het Lichtwerk op aarde, zijn deze activaties veel zachter geprijsd. Ik plaats er wel een holografische lichtcode in: een Zaadje van Licht. 

Deze werkwijze heb ik ontvangen tijdens mijn reis door California in het najaar van 2017. De Lemurische Meester Adama, gaf me de volgende informatie over deze Zaden van Licht:

"Wanneer je vraagt van welke dimensie deze zaden komen, dan zeg ik opnieuw; vanuit de dertiende dimensie. Toch ving je niet voor niets in eerste instantie het getal acht op. Acht is het oneindigheidsteken en zoals je hebt gemerkt tijdens het werken met de Zaden van Licht is er een oneindig reservoir van zaden van Licht. Het is Scheppingslicht en met de juiste en zuivere intentie planten ze zich voort en vormen ze een ecologisch geheel, van kruisbestuiving en voortplanting van Licht. Ze kunnen zorgen voor exponentiele groei van licht, in de Lichtwerker, in de natuur en in het grid om de aarde. 

Afhankelijk van de Lichtwerker die met de Zaden van Licht gaan werken, diens intenties en het doel van het specifieke Lichtwerk alsook de plaats waar dit zal plaatsvinden, kunnen de Zaden van Licht in resonantie terug worden gebracht tot de achtste dimensie, echter niet lager dan dat. Kijk je verder in jullie vooralsnog lineaire tijd, dan is het mogelijk dat toekomstige Zaden van Licht een hogere trilling bevatten dan die van de dertiende dimensie, maar voor dit moment zou dat een te grote discrepantie vormen met de voedingsbodem waarin deze zaden mogen groeien.

Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan Goddelijke Geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de zaden van licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de aarde. Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de zaden staan ten diensten van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kan geven."

Lemurische kristallen die zijn geactiveerd met Zaden van Licht kun je gebruiken bij Lichtwerk. Je kunt er eerst mee mediteren en er jouw intentie voor je Lichtwerk aan toe te voegen. Vervolgens kun je ze als een Zaadje van Licht in een bepaald gebeid 'planten. Bijvoorbeeld: 

  • door deze in grids te leggen om zo een veld van energie te creeren
  • door ze bij een boom te begraven
  • door ze met liefdevolle intentie aan de zee te geven voor de heling van de zee. 

Je mag je laten leiden tot je eigen werkwijze. Zo lang je werkt vanuit zuivere intenties en de ziel. 

Deze kristalletjes ontvangen ieder een Zaadje van Licht tijdens de Leeuwenpoort activatie op 8-8-2023!

PS het zijn kleine, ruwe kristalletjes van zo ongeveer  1,5-3 cm. Perfect dus om bij een boom te begraven of achter te latenin een stromend beekje. 

 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel