Sterrenzaden Essence

Vorige Artikel 6 van 6
€ 18,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze prachtige Crystal Angel Essence:

  • ondersteunt Sterrenzaden bij het verspreiden van Sterrenlicht
  • helpt hen die zich niet thuis voelen op aarde
  • helpt om contact te maken met buitenaardse wezens, opgestegen Meesters, het Hoger Zelf en de hoogste spirituele dimensies

Sterrenzaden

Dit is bij uitstek een essence voor de engelenmensen die bekend staan als de incarnated Starpeople. Je zou ze ook Sterrenmensen of Sterrenzaden kunnen noemen. In de Sterrenzaden is het Sterrenlicht gevat dat van andere planeten afkomstig is. Vele nu geïncarneerde zielen dragen het Sterrenzaad bij zich, wat een prachtig licht en een grote liefdeskracht bevat. Zij hebben dit meegenomen naar de Aarde om het te verspreiden. Echter dit Sterrenlicht wordt regelmatig niet herkend door de medemens die dit licht niet bij zich draagt. Dit kan in de mens die dit Sterrenlicht draagt het gevoel geven van afgescheidenheid, de aansluiting missen bij de medemens of zich niet thuis voelen op Aarde. 

Een belangrijke levensles mag worden geleefd, namelijk het toelaten en leven van het prachtige Sterrenlicht wat hij of zij van binnen met zich meedraagt. Iedereen is nodig op Aarde en diegenen die het Sterrenzaad bij zich dragen, hebben een taak in het helpen van de mens en de Aarde om tot een hogere vibratie over te gaan. Het is dan ook van belang dat degene die het Sterrenzaad met zich mee draagt, dit leert toe te laten, leert zichzelf te zijn.

De Meesters van de Sterrenzaden kunnen hierbij helpen. Deze Galactische Meesters zullen steun en troost bieden om de eventuele opgelopen kwetsingen te helen. Zij zullen helpen om de stralende kern, het stalende licht wat het Sterrekind of de mens met het Sterrezaad meebrengt naar de Aarde opnieuw in zichzelf te erkennen en te laten stralen. Zodat de planeet Aarde door het Sterrenlicht verlicht zal zijn.

 

© 2015 - 2023 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel