Eenhoorn zegening

Vorige Artikel 5 van 5
€ 22,00 (inclusief btw)

Het sturen van een eenhoorn zegening is een liefdevolle spirituele techniek waarbij ik de eenhoorns vraag om een zegening voor jou. Ik maak een klein eenhoornaltaar, zuiver en laad mijn ruimte op en vraag dat hetzelfde mag gebeuren bij jou en ga dan de zegening energetisch voor jou doorsturen. 

Een eenhoornblessing kan je helpen (weer) in een positievere zijnstoestand te komen. Ik vraag geen geld voor deze zuivere, energetische gift an sich (ik geef de energie immers alleen door), maar wel voor mijn tijd. Ik mail je na het versturen van de blessing om je te laten weten dat deze is verstuurd. Soms zal daarbij wat informatie doorkomen, zoals indrukken, kleuren of kwaliteiten die door de eenhoorns zijn gestuurd.

Geef in de opmerkingen aan op welke (werk-)dag je graag een eenhoorn zegening wilt ontvangen en wat een fijne tijd voor jou zou zijn. Ik neem contact met je op wanneer dit niet haalbaar is. In de regel stuur ik de zegeningen in de (na-)middag op dinsdag of donderdag. Je kunt in de opmerkingen ook aangeven aan welke kwaliteiten je behoefte hebt (denk aan hoop, heling, vertrouwen, zelfliefde etc). Je kunt ook iets vertellen over je situatie, wanneer je dat fijn vindt. 

Het is fijn als je een foto per mail stuurt, zodat het nog wat makkelijker wordt de zegening op je af te stemmen. Dat kan naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Ik probeer de eenhoorn blessing binnen 1-2 weken te plannen, afhankelijk van onze agenda's. Het is het mooiste als je tijdens het versturen van de blessing even in een rustige, ongestoorde omgeving kan zitten om het werkelijk toe te laten en te ontvangen.  

Wil je langere tijd ondersteund worden d.m.v. starbursts, dan krijg je wanneer  je 10 sessies tegelijk bestelt en betaalt, 22 korting (dus eentje gratis!). De kortingscode daarvoor is 10RITTEN

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel