Lemurische Lichtkaarten (VOORBESTELLING!)

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 25,95 (inclusief btw)

Lemurische Lichtkaarten 

Orakel om te leven vanuit vijfdimensionaal bewustzijn

De Lemuriërs hadden een zeer gratievolle samenleving, vol onvoorwaardelijke liefde en Eenheidsbewustzijn. Ze leefden vanuit een hoger bewustzijn en een hogere trilling. Dat is waar we met elkaar weer naar terug mogen keren.

We leven als mensheid in een overgangstijd. In deze tijd mogen we de transformatie doormaken van het dualistische 3D-bewustzijn – dat veelal wordt gedragen door angst, hebzucht en afgescheidenheid – naar 5D-bewustzijn: een staat van onvoorwaardelijke liefde, overvloed en eenheid. Daarbij dient Lemurië als voorbeeld voor een nieuwe manier van leven.

De Lemurische Lichtkaarten helpen je om de wijsheid van de Lemuriërs toe te passen in je leven. Je kunt daarbij de Lemurische gidsen, meesters en engelen uitnodigen. Ze gidsen je met alle liefde naar jouw hoogste pad van Licht.

Deze kaarten geven je inzichten en kunnen een verandering brengen in je energie. Ze nodigen je uit om je Lichtste pad te lopen en de overgang te maken van 3D naar 5D.

Deze orakelset bestaat uit een boekje en 44 kaarten. 

Optie: mini-workshop

Je kunt ervoor kiezen bij deze orakelkaarten een online mini-workshop te ontvangen om je te helpen werken met deze kaarten. In deze mini-workshop wordt aandacht besteed aan:

  • de Lemurische energie en waarom deze nu belangrijk is
  • hoe je jouw orakelset kunt reinigen en afstemmen
  • hoe je het orakel kunt gebruiken

VOORBESTELLING

Wie nu al bestelt helpt me bij het manifesteren ervan in deze tijden van flinke prijsstijgingen van grondstoffen.

De verwachte leverdatum van het orakel is 21 september. 

 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel